![]() |
Nema slike
Pozzz svima, trebao bih pomoć oko sljedećeg problema...
Naime radi se o 20" LCD philips monitoru starome godinu i mjesec dana. Problem je da mi se na ekranu ispiše poruka "no video inpu". Probao sam ponovno spojit kabele i ostalo...prije mi se to nekad znalo dogodit ali restartom računala bi problem nestao ....pa može pomoć ili savjet, jeli šta "riknilo" (nedaj bože :-)) |
Provjeri pinove na kabelu da li su svinuti
|
Citiraj:
|
Probaj prebacit kabel od monitora na drugi dvi ili vga, što već imaš. Inače, sličan slučaj sa samsung 710n obično znači da monitor mora na servis. Ne znači da je i kod tebe.
|
da te ne hebe grafa?si probao drugi monitor ustekat?ako se na njemu pojavljuje isto,onda nije do monitora
|
čini se da je grafička otišla proba drugi monitor isto ne radi, a na drugom računalu monitori rade.
Ps: radi se o ati 3850 512 mb, kojo je izašla garancija u 12. misec, pa me zanima dali je se isplati popravljai kolka bi cijena bila (radi se o linksu) |
Neznam dali se isplati to ti u hrvatskoj nitko ne radi...posebice ako je istekla garancija...previše novaca i zaje..ncije...moja preporuka je da kupiš drugu...ima dobrih grafički koje i nisu baš skupe tu na forumu
|
ček to znači da ova moja može slobodno u kantu za smeće
|
probaj drivere od grafe reinstalirat'
pokušaj i od monitora... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa kako ću dobit sliku, nemogu instalirat drivere napamet
|
Probaj od nekog posuditi/kupiti PCI grafu pa s njom probat.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:31. |