![]() |
alternativa za logitechov setpoint za miševe ?
jel ima tko bilo kakavu ideju za nešto što nije setpoint, za miševe od logitecha, konkretno vx nano, jer mi gorenavedeni radi probleme sa driverima za touchpad...
koristim logitechov vx nano na dell-ovom latitude d620, logitech ima alps-ov tuchpad... kod resetiranja kompa mi se postavke za tochpad vraćaju na default... ako koristim generičke drivere od windowsa, onda ne mogu odvojeno mjenjati brzinu kurzora za touchpad i za miš, tako da mi to nije ok rješenje... :respekt: |
koliko ja znam nema alternative.
al sta nemos "iskljuciti" touchpad sa kombinacijom tipki instalirati setpoint i onda ukljuciti touchpad ? |
Probaj uberoptions.
|
Uber options bi trebali biti samo addon za setpoint. Ne vjerujem da mijenjaju nesto dublje u driveru osim dodavanja nekih opcija za postavke "buttona".
|
uber options ne pomaže :nono:
isključit tačped kombinacijom tipki :stoopid: možd i mogu :D al to mi ne pomaže zato jer mi se na tačpedu postavke oko brzine kurzora svaki put resetiraju kod resetiranja kompa, al i to sam riješio tak da isključim onaj kmnhplr u startupu ili kak se već zove... jedino mi onda pravi problem scroll na touchpadu, jer to nikak neće zapamtit, svaki put kad potvrdim sa ok, on vrati natrag ko da nisam niš ni mjenjo... a nemog svaki put svuda nosit taj fakin miš... vražju mater... će kupt ko vx nano :D |
kolko parova :)
|
kolko nudiš :D
ma najbolje bih ja to nekak da mi se ne kolje sa setpointom, ak ima ko kakvu ideju |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:12. |