![]() |
Komp se gasi kad upalim igru
znaci ovako, kad radim na kompu po windowsima i po netu normalno sve radi, ali kad se upali npr. gta san andreas izdrzi 15-ak minuta i zablokira, pojavi se prozor "the nv4_disp display driver has stopped working normally. save your work and reboot the system..." sa ctrl+alt+del ga izgasim al su boje na monitoru poremecene ko da ih ima samo 6-7 i pise da je color quality 4 bit (lol) i rezolucija se smanji na 640 x 480.
ut2004 se i nece upalit nego kaze critical error i dole pise kao nesto "load UD3DRenderDevice fail" sad neznam jel do grafe, sve drivere sam reinstaliro i opet. a moze bit i da je do napajanja jer mi neradi vent na njemu pa se mozda pregrije :fiju::D:D pomozte jer neznam sta cu :) |
prije bi bilo do grafe, ako ti normalno radi u winsima...
kako ti se krecu tempeature ? vjerojatno dolazi do pregrijavanja.. |
Nešto se pregrijava - pretpostavljam grafa. Izvadi je i očisti od prašine, a po potrebi (grafa već ima koju godinicu) zamijeni i pastu na gpu.
|
neznam, temperature su sve normalne, nemam senzor na grafi al kad stavim prst na hladnjak grafa hladna, napajanje isto ladno...
|
ma nije sigurno hladno... malo radi na kompu pa probaj onda..
|
evo izvadio sam je, ocistio od prasine, kupio novu pastu i zamjenio staru, i ista stvar :(
|
si promjenio napajanje ili probao sa nekim drugim ?
|
Citiraj:
|
Je napajanje je, meni se to isto desavalo na staroj krntiji.
|
a nista onda, kupit cu napajanje pa cu vidit onda...
samo recite valjal ovo napajanje http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=026889 ako ne preporucite neko do 250kn samo hgspot |
Da, napajanje je ok.
|
da problem je u napajanju, definitivno.
|
zas mi onda izbacuje errore za grafu (the nv4_disp display driver has stopped working normally)
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:20. |