![]() |
krepala maticna?
dakle napokon sam si nabavija monitor i jucer cili sritan idem ga ustekat u komp i komp ne radi :(
evo koji su simptomi, dakle konstantno se restarta, nekad digne biose, al kad dode do mista di bi triba pocet dizat windowse, samo stane i kaze da je pokusa bootat sa cd-a, al da nema cda, iako mu je uredno namisteno da boota sa diska cim nesto prominim u biosu, pocne se manicno restartat, znaci upalim ga i odma pukne restart, pa jos jedan, pa se ugasi, pa se upali za jedno 10-15sek i onda se opet restarta nekako mi smrdi na maticnu, jer sam proba istekat disk po disk i isto se dogada, a sumnjam da su mogli svi diskovi od jednom krepat, przilice sam proba istekat i isto se dogada, tako da sam i njih iskljucija, jos evo moram probat grafulju i ramove, al sumnjam da je jedno ili drugo jer em daje normalno grafa sliku, kad se on odluci upalit, a ramovi mi se nekako ne cine da bi mogli ovakve probleme uzrokovat reka sam sad jos probat prominit sve kabele, da nije slucajno do jednog od njih... al eto ako neko ima kakvu ideju sta bi moglo bit, neka tu podijeli sa mnom... btw do prije misec dana je normalno radija, onda sam otisa doma na praznike i sad evo odbija poslusnost... |
Ja bi na tvom mjestu odnio rame kod nekog i istestirao ih ...
|
been there done that, rami ok, grafulja ok
dakle ostaje ili maticna ili proc :zdero2: |
Prije matična nego proc.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:27. |