![]() |
MSGW Aero Dragon & Fenix - Phenom II X4 u naletu
Postoji kakva šansa da se obznani cijena tih Phenoma kod nas i dal bude slijedila recenzija u kojoj se novi Phenomi i arhitektura vezana za njih detaljno i naširoko testiraju?:) Možda ne bi bilo loše da se silni Mark testovi zamjene za nekaj ipak malo korisnije - poput kodiranja 720p i 1080p materijala, razno-razni napredni i zahtjevni filtri u editorima koji podržavaju višejezgrene procesore, pokoji gigabajt recenzentu najdražih bendova, pa kodiranje u neke od popularnih (FLAC, 320kbps mp3) audio formata i tome slične stvari. Istinabog masa ljudi prvo i jedino gleda Mark tablice, ali ako su već X4 procesori u pitanju, ne vidim razlog da se ne tastiraju u aplikacijama koje imaju najviše koristi od takvih komada silicija.
|
jedva čekam da mi skeleton(r) dođe u ruke
case je preyeben :D |
Za vas koji testirate masu toga na dnevnoj bazi je odličan, ali za sve ostalo je jako upitna investicija.:)
|
Ma case je totalno u MadMax stilu :D
jedino me brine kud s kablovima vidim cifra se kreće oko 1100kn što nije malo hmm P182 ili Skeletor |
Kaj ti bi to za po doma kupil?
|
da
znam da je blesavo ali to mene tak šupi pa popusti za koji dan :D no dobro nećemo sad više spamat |
Citiraj:
Dakle na tvoje pitanje odgovor je da, testirati ćemo ih još i posebno. U planu je i uvođenje nekih novih testova. |
Nisam ni skužil tu rečenicu. Ništ, moja greška i fala na odgovoru. Kaj se tiče cijene procesora ništ se još (s vaše strane) ne zna ili je zasad još tajna?
|
Citiraj:
|
Fini procesor, iznenadila me je niska temperatura :)
Eno ga na ebayu za ispod 250 USD pa ko voli nek izvoli :) |
dali netko zna koliko kosta kompletna konfa MSGAero Dragon???
|
Mislim da je 16.500 kn, no u kombinaciji s Blu-ray pogonom i Windowsima Vista Ultimate. Koliko je ova koju si ti naveo, nemam pojma, ali rekao bih cca 15.000 kn.
|
Citiraj:
|
Predstava počinje:
Nove cijene za Phenome II :) HDX920XCGIBOX MPU Desktop $229 $189 -$40 HDZ940XCJ4DGI MPU Desktop $275 $224 -$51 Po ovome bi 940 kod nas trebao koštati 1.700 do 1.750 kn. |
jebate, da mi je ovakav kurs dolara (1$=10kn), bio bi pun para... cccc kakva je to pljacka i bezabraznost. sta se ne proizvode ti procesori u njemackoj majku im. oped ista prica kao i sa autima. mercedes je jeftiniji u americi nego u njemackoj. sta za sve moramo mi platiti, izgleda da transport do amerike je uracunat u cijenu za europsko trziste...
|
zapravo je cijena prilicno pristojna, procesori sto se dilaju kod nas su s cjenama slozenim po 230$ za 920 * 1.22 za pdv i dobijemo "vrijednost" dolara od svega 6kn sto je drasticno manje nego inace budu cijene. A pojeftinjenja kod nas ionako uvjek kasne barem koji mjesec za ostatkom svijeta, gtx260 i hd4870 anyone!? :)
u svakom slucaju sweet procesorcici pri omjeru ulozeno - dobiveno |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:27. |