![]() |
Gdje u control panelu naštimati prikaz stanja baterije na laptopu?
Mislim da je pitanje jasno iz samog naslova teme.
Došao sam u control panel. Ušao u Odrednice napajanja, al neznam dalje. |
Advanced - Always show icon in the taskbar.
Koji windowsi, ovo je na XP-u. |
Radi se o XP-u. Međutim, ja ne dobijem batery indicator nego dobim prikaz kabla.
Ta stvar me već tolko hebe, da ću počet čupat kosu :( Inače radi se o Lenovo n500. Također nemogu instalirati lenovo Power manager. Poslao sam upit al još nema odg. |
Ak dobiš prikaz kabla znači da je lap prištekan na punjač.
|
Instaliraj NHC
|
Hmm, al nije. Zanimljivo idem probati prištekati pa da vidim kaj će onda pokazati. Bateriju možda :D
|
Pa instaliraj sve drivere na lenovu..dobiješ ogroman indikator u task manageru..cak prevelik za moj ukus koji pokazuje ili postotak/vremenski..
|
Pa u tome i je stvar, dajem mu da si sam skine, ne pronalazi drivere za lenovo PM. Skinem ih ja. instaliram i nula bodova.
Što se tiče NHC-a instalirao sam ga i kaže da nema Systeam baterry, tj. da nema baterije a i status baterije je 0%. Imam pitanje, kako mogu deinstalirati sve drivere koje je lenovo care instalirao? Planiram piknuti samo wireles drivere pa nek si sam skida i instalira. Ovo me već izluđuje. Npr. nije mi htio instalirati drivere za zvučnu dok mu nisam skinuo drivere za bluetooth. |
Eto, dao sam si truda pa sam napravio reinstalaciju i dao lenovo care da sam skine i instalira i pogodite kaj se dogodilo. Ništa, banan... Sve je isto ko i prije. Lap je odštekan a control panel i dalje pokazuje da sam priključen.
Pa koji mu je vrag? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:44. |