![]() |
Novi ThermalTake heat sinkovi !!!!
Izgleda da TT kreće stopama ThermalRightra. Rade masivne bakrene heat sinkove sa heatpajpovima i prodaju ih bez venta!!!!
http://www.pccasegear.com/prod1471.htm http://www.moddershq.net/reviews.asp?reviewid=31 |
I like it.
|
Re: Novi ThermalTake heat sinkovi !!!!
Citiraj:
I meni su ok! Cijena? |
37 Eura
40 $ Gledao sam još malo rivjue i svi ga hvale. Osim toga ide na sve postojeće sockete. Izgleda da se TT totalno prebacio na bakar + heatpipe, sudeći po njihovim stranicama. |
Gledao sam review prije par tjedana, baza mu izgleda ko da je pala bomba:D
|
Slažem se.
Ak bude primjetno jeftiniji od TR modela isplatit će se uložit malo ručnog rada za to sredit. Nije baš da su se potrudili ispolirati bazu. |
Ma to ti se samo čini :D
Pa samo treba počet od 600, pa na dalje na nekih 1500 bi bio dovoljno gladak... |
Baza tipična za TT ili ti užas.
Koliko mi se čini nije nekaj fantastično na P4 je SLK900u za stupanj bolji a to je ipak stari dizajn coolera. |
Tt - hvala, ali ne hvala.
Smeće na moj skupi proc ipak neće ići :rolleyes: :beer: |
Nije sve u dizajnu, ima toga dosta i u upotrijebljenom materijalu za izradu heatsinkova. Sjećam se kad je Dr.Thermal dijelio recenzentima dvije naoko identične šipkice aluminija. Tek kad bi ih se stavilo u toplu vodu, jedna bi praktički odmah postala topla, a drugoj bi trebalo dosta vremena da se zagrije na tu temperaturu. Naravno, Dr.Thermalovi hladnjaci su bili napravljeni od materijala kao ova prva šipka.
Mene zanima kako bi TT prošao u usporedbi sa SP97, koji mu je konstrukcijski najsličniji, i nekim slabijim (čitaj : tišim) fanom, jer bi i bakrena poluga od pol kile dobro hladila proc da se na nju stavi neki Tornado. Brijem da bi ga SP97 pojeo za doručak i tražio još... I slažem se sa Paskeom, TT ne ide u moj komp, imao sam par njihovih proizvoda (ah, mladost-ludost :)) i niti s jednim nisam bio zadovoljan. Bottom line : tko voli nek izvoli, na kraju će kupit Zalmana ili TR, mark my words.:smoke: |
Izgleda da ću ostat jedini ljubitelj TT na forumu. :cool:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Dovoljno skup da ga ne želim ponovo kupovati zbog šrot coolera :p |
Citiraj:
|
Ajd nije tako strašno, evo moj se vrti na 2800rpm pa skoro da ga i necujem. AL kad opalim 4800. SKy-u se kosa digne;)
|
Da, Freek, imam dosta metaka, hvala na pitanju...;) :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:16. |