![]() |
Koji gotovi vodeni kit kupiti?
Naime prodao sam dobar dio kompa ukljucujuci vodeno i proc i sad razmisljam o kupovini nehalema ili deneba. Razmisljao sam o hladjenju i na kraju odustao od kupovine kandalfa lcs i odlucio se za swordfin plus neki gotovi kit iz jednostavnog razloga a taj je cijena. Vidim da je izasao nastavak mog vodenog, tt big water 745, a vidim i zalman i innovatek gotove kitove. Kako procijeniti koji je bolji i imate li iskustva s nekima od njih da mozete preporuciti? Trebalo bi samo imati u vidu da mora ici na deneba ili nehalema.
|
pa EK blokovi, laing pumpa i to je to.
pogledaj po forumu, nema tu puno mudrosti, pošto je jedan cpu blok za SVE proceve i sockete(da, paše i na novi i7). daleko bolji od bilo kakvih kandalf LCS kombinacija, te raznih bigwater kitova... provjereno. |
ok, vidim da to sve ima na hardveraju pa cu vjerojatno naruciti, iako mi se cini skuplje od gotovih rijesenja...
|
skuplje ali i bolje.
ako ne ganjaš top performanse vodenog sustava, uzmeš Thermalright Ultru-Extreme, i imaš manje buke nego sa bigwaterom i nekim kandalfom LCS, a temp su tu negdje... (a manje košta+lakša instalacija i održavanje) |
ovisi dal misli jako gazit procesor ili ne...
meni se kod zescih OC-eva vodeno hladjenje (iz kandalfa i jedno "mixano") pokazalo daleko boljim od bilo kakvog zracnog hladjenja da ne govorim o stavljanju radijatora na balkon... :D |
Meni se osobno jako dopao CoolerMaster Aquagate Max
samo je cifra poprilična |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:15. |