![]() |
Čudan problem sa MX440
uglavnom upalim danas upalim komp...sve ok ,post ok ,dižu se windowsi i kad treba doći welcome screen...banana...monitor se zgasi i niš (iako znam da se OS normalno podigao) :fuming: inače reza 1280*1024
reboot , safe mode i sve radi normalno :confused: odem na drugi komp (1024*768, stari monitor nemre više) i opet banana :grrr: znači grafulja normalno radi u 800*600 ,ali iz nekog razloga neće na većoj rezi dati sliku ?!?!?! znači igrajmo se pogađanja...što je otišlo :D e da grafa je GF4 Mx440-SE 64Mb, AGP 4x i nemam pojma koje je marke :D |
Ista se stvar meni desila na mojoj. Čuje se zvuk da se XP probudio, a monitor se zgasi ili je slika s tolko artefakata da se nemre ama baš niš vidjet.
Meni je pomoglo vađenje grafulje i memorije i restartanje jedno 50 puta. |
Citiraj:
iako sam ju već izvadio i vratio bar 5-6 puta...i tako u dva različta kompa |
Meni je to radilo kad sam stavljao refresh rate na jako nisko. Ili previsoko. Na 85 HZ nije radila probleme.
|
Probaj s novim driverima. Meni je to jedanput otklonilo probleme.
|
hvala bruno & bran..probat ću to danas...jedini problem je što neznam kako da promjenim drajvere ili refresh rate kad nema slike na monitoru :D
|
Toliko dugo radis s kompovima i ne znas napamet mijenjati drivere ili refresh rate?? Nt Nt. To znaju vec i lesinari na grani.:D :D
|
Citiraj:
|
@ MentalHarikiri
Probaj ovo - kad ti nestane slika na monitoru a OS se podigao - ugasi monitor i ponovno ga upali. Trebao bi raditi tj. normalno prikazati sliku... :rambo: Kod mene to ptolazi! :D |
Nebi bilo cudo da je otisla.Imam dva frienda jedan ima Gainward GF4 Ti 4200 i cim ode u igru sve poružičasti - probali na drugim compovima i radi sam u 2D-u(istina da ju je clockao i gazio ali mora da trpi)
Drugi friend ima GF4 MX 420 i u 3D igrama pojavljuju se ruzicasti trokutici i tockice.Nekak mi se cini da graficke iznad 2g pocinju crkavati iz serije GF4,naravno ovisi o proizvodjacu mnogo toga. |
u međuvremenu je buraz riješio problem...prošetao je grafu po svim AGP utorima u kući (3x)....i na kraju je proradila sama od sebe...na koju foru nemam pojma
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:19. |