![]() |
6800 to 6800Ultra mod
http://www.pcunleash.com/bbs/zboard....emReview&no=39 Za one koji žele znati više.
|
Da vidio sam to , čovječe bolesno šta je čovjek napravio i 6800LE u ultra !!:beer:
dobro osim šta se LE lagano s riva tunerom otključa! |
Pa šta nemaju 6800 i LE ddr, a ultra ddr3? kako se onda uopće može modat?
|
on je potpuno otključao 6800LE tj. svih 16 cjevovoda i memoriju koja naravno ne može postat gddr3 kloknuo i tako dobio performanse iste kao i prava ultra, naravno sporija memorija bi došla do izražaja pri većim rezolucijama ali i ovako je dobro zar ne?
|
Sve skupa nije lose. Od mercedesa je napravija "AMG "
|
ma od običnog mercedesa je napravio BRABUS!:D
|
Citiraj:
P.S. Sada me zanima koji je cca postotak kartica sa ispravnim pipeline-ima i vertex jedinicama. Možda povoljno prodam svoj radeon pa bude dobro došao jedan 6800LE od Leadteka. Mislim stock ima 8000 3d marka. Jeza. To je negdje za 1/4 brže od 9800PRO. Sada im je jednaka cijena. Čini se dobro, jako dobro:) |
Citiraj:
|
strasno...
kanis pokusat? |
ASUSOVA 6800 se da moddati u punu ultru jer ima 256MB GDDR3 memorije, a stavljaju samo čipove koji su u proizvodnom procesu bili "kvalitetniji", to jest "maskali" su 4 cjevovoda i spustili takt jezgre.
Gorespomenuta kartuša je GE (gamer edition=ultra nabrijana karituša). |
ta ASUS-ova 6800 GE je to totalna nebuloza ima čip od 6800 i DDR3 memoriju :rolleyes: a dođe ko npr. leadtek 6800GT :clap:
apsolutno neisplativo !!!! ...ovo je je IMHO naravno |
Citiraj:
|
Citiraj:
A i da se moddat u ultru pa mi se više sviđa. ALi je GTica dosta isplativija jer je modd 100% siguran. ALi opet: "Dajde kume po' kile pekmeza ak' se ASUS ne bu' dal' moddat u ultru!" Radijee mi recite: "Ličiš na vampira prase jedno, uzmeš neisplativu kartušu i bacaš novce!" :rolleyes: Ajde, malooooooo sam zaglibio ali bih opet radije uzeo ASUSicu. Ja sam bih dao sebi :beer: za bacanje paaara. I tač... ovaj točka. |
Citiraj:
GT GS od Gainwarda je skoro 4000 ali negdje i dost jeftinije ali da je najbolja je!!!:D :beer: |
Nije najbolja jer je prebucna....leadtekova je recimo jako tiha.
|
Citiraj:
http://www.diskont24.com/products/P7/19416/2 |
@Mental
Šta je sa Leadtekicom?? Jesi li ju modao? Reza u 3dmarku? Koja je memorija na njoj? Kakav je hladnjak? Bundle? Jel ima senzor na gpu? |
Citiraj:
|
Citiraj:
2. softmod ne radi,hardmod malo prije isteka garancije :D ne posjedujem i ne vrtim 3dmark :smoke: ...doom3 timedemo je pri 1280*1024 sve on, very high details, bez AA i AF......40-43 FPS 3. ko na nvidia referentnim karticama...no nije strahovito glasan (valjda sevet slabije vrti nego na oni za GT/Ultra) 4. sve 6800LE su zasada OEM kartice...dobiš ju u vrečici sa CD sa driverima i hrpetinom svih mogućih kablova 5. ima 50-52 u 2D...kad se prži u D3 i FC dođe do 60-65°C.....hmmm voltmod+ hebački cooler je prvo što radim :D EDIT: ta gainward 6800gt sa 128Mb je "obična" 6800 (12 pajpi).....to je greška u cijeniku :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:25. |