![]() |
Ne boota XP
Ovako,
instaliro windowse XP SP2 prije tri dana. Sve radi super, instalirao sve drivere, programe na C: i podesio sve u control panelu. Na D: imam oko 150GB popunjeno. C je 40GB, D je 192. Danas stisnem gumb na maticnoj za palit komp i dodje do dijela kad treba ispisat ili Press any key to boot from CD, disk boot failure ili nesta trece no u ovom slucaju nista nepise samo su izlistane neke voltaze i temperature. Inace kad sve radi taj screen se ni nevidi nego se pojavi ono Windows XP i ide ono plavo... Sad komp radi trenutno prek live Ubuntua... Probo sam resetirat sve postavke u biosu, ispraznio bateriju, druge rame, drugi slot rama, drugi slot za HDD i DVDRW... Bez hard diska kad upalim komp normalno pokaze da nema boot devicea. WD je otpojen zato sto se skrsio nakon 13k sati rada Kaj bi moglo bit? |
Jesi provao zamjenit SATA kabel od diska?
|
Citiraj:
Na kraju reinstalirao windowse i radi super, instaliram drivere sve, sp2 i to sve, resetiram komp i u trenutku kad bi trebo počet bootat se resetira...pili mi ovo živce već... Reinstaliro windowse opet i sad kao radi, al jos nisam resetiro komp više od 2 puta... Čini mi se da hard nešljaka kak bi trebo pa će uskoro uletit ''provjereni'' WDčić od 320 GB :). |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:59. |