PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   AMD Radeon (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=11)
-   -   CATALYST beta posting of 8.07 driver (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=13032)

Jelc 28.09.2004. 12:38

CATALYST beta posting of 8.07 driver

Dakle-driveri ispravljaju bug u niženavedenoj igri i kaj je još važnije rješava memory allocation bug za SVE AGP modele sa 256 MB.

ATI has decided to make the 8.07 beta driver available to the public for a variety of reasons:

The 8.07 beta driver fixes a random hang issue with Star Wars: Knights of the Old Republic when loading / switching levels. We have received a significant number of bug reports for this issue and feel that it should be addressed as quickly as possible.
ATI wants to provide its RADEON X700 customers with the same level of performance and gaming experience as shown in the recent RADEON X700 reviews. Unfortunately due to the time requirements to ship RADEON X700s to retail shelves a now out-dated 8.04 driver had to be used for the software CD.

The 8.07 beta driver includes a memory allocation bug fix for all AGP RADEON products with 256 of MB of memory that significantly improves performance for applications that make intensive use of graphics memory.

Tu je ljink, pa klik na driver hotfix...

http://www.ati.com/support/infobase/4649.html

Mali edit:)
Prošnjofao sam malo po forumima i izgleda da i ostale igre bilježe poboljšanje od 1-10%, npr. tip je u drugom prolazu timedemo-a u DOOM3 sa 1024 rezom i 8xANISO dobio oko 8% bolje rezultate.(9800 PRO)
Sa normalnim detaljima u igri ima poboljšanja, sa AA i ANISO više.

pinsla 28.09.2004. 17:55

to je u principu 4.10 drajver samo su ga izdali malo ranije i bez CP-a odnosno vama omraženog CCC-a kaj znači da nema AI-a
ispravite me ak griješim
skinul sam bum probal šteta kaj nije pri ruci koja X800 ali nikad ne reci nikad:D

Jelc 28.09.2004. 21:07

Citiraj:

Originally posted by pinsla
to je u principu 4.10 drajver samo su ga izdali malo ranije i bez CP-a odnosno vama omraženog CCC-a kaj znači da nema AI-a
ispravite me ak griješim
skinul sam bum probal šteta kaj nije pri ruci koja X800 ali nikad ne reci nikad:D

Koliko sam ja za sada vidio, škvadra je dosta zadovoljna.
Mislim da je to jedna verzija bete 4.10 bez CCC-a.

Nisu oni tak ni bedasti...izbace drivere i onda prate reakcije na par jačih foruma:)

Ma i ja sam mjerkal neku X800 PRO, samo mi je ipak malo preskupo a ova moja još veselo vrti sve.
A cijene nikak past:(

bdw-si vidio špekulacije o R500 za X-BOX?...navodno će biti mrcina sa 16x2 arhikteturom bog te...

Gabre 28.09.2004. 22:08

ovo je sad offtopic, ali eto:

kako se pokrene taj timedemo u doom3?
znam da je negdje već pisalo, ali tad još nisam imao dume... :D

da sad ne tražim
tnx : hello2 :

Jelc 28.09.2004. 22:18

Citiraj:

Originally posted by Gabre2
ovo je sad offtopic, ali eto:

kako se pokrene taj timedemo u doom3?
znam da je negdje već pisalo, ali tad još nisam imao dume... :D

da sad ne tražim
tnx : hello2 :

Otvoriš konzolu i utipkaš: timedemo demo1 lupiš enter.
I obavezno izvrtiš dva puta.

Gabre 28.09.2004. 23:15

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Otvoriš konzolu i utipkaš: timedemo demo1 lupiš enter.
I obavezno izvrtiš dva puta.

ne kužim, koju konzolu?

pokušavao sam utipkavat zajedno ctrl+alt+~, pa onda timedemo demo1 razmak između timedemo i demo1?

ništa se ne dešava
znači pokrenem doom, i na glavnom ekranu na početku to napravim ili? ili kad počne igra?

pinsla 28.09.2004. 23:36

Citiraj:

Originally posted by Gabre2
ne kužim, koju konzolu?

pokušavao sam utipkavat zajedno ctrl+alt+~, pa onda timedemo demo1 razmak između timedemo i demo1?

ništa se ne dešava
znači pokrenem doom, i na glavnom ekranu na početku to napravim ili? ili kad počne igra?

pa kad pokreneš igru pritisneš zajedno ctrl+alt+~ otvorit će ti se konzola i onda upišeš timedemo demo1

pinsla 28.09.2004. 23:45

Citiraj:

Originally posted by Jelc
Koliko sam ja za sada vidio, škvadra je dosta zadovoljna.
Mislim da je to jedna verzija bete 4.10 bez CCC-a.

Nisu oni tak ni bedasti...izbace drivere i onda prate reakcije na par jačih foruma:)

Ma i ja sam mjerkal neku X800 PRO, samo mi je ipak malo preskupo a ova moja još veselo vrti sve.
A cijene nikak past:(

bdw-si vidio špekulacije o R500 za X-BOX?...navodno će biti mrcina sa 16x2 arhikteturom bog te...

kolko sam videl situacija je ovakva
neki tvrde da se radi o beti 4.11 a ne 4.10 no ja bih rekao da se ipak radi o 4.10 s time da je moguće da će preskočit tu verziju i odmah ih nazvat 4.11
drajver ima stari control panel a AI se može uključiti putem registrya
za X800 seriju je skoro pa obavezan jer su performanse značajno bolje
osim toga izgleda da je to drajver za 3Dmark05 koji samo što nije i po prvim rezama s tim drajverom X800 dere 6800 za 1000 bodova:D
baj d vej jel zna ko točno kad izlazi 3Dmark05?
je vidio sam to za R500 i fakat će bit mrcina od čipa sve se mislim dal je moguće da će Xbox biti jači po pitanju grafike od PC-a kad to izađe
no i R520 iliti Fudo bi trebao biti još moćniji te bi vjerojatno trebal biti ono kaj je R300 bio 2002
a kaj se tiče X800pro ja trenutno lovim Gigabyte verziju VIVO koja dolazi sa 16 pajpi i ako dobijem dobar deal bogami ću je uzet:)

Jelc 29.09.2004. 00:40

Citiraj:

Originally posted by pinsla
kolko sam videl situacija je ovakva
neki tvrde da se radi o beti 4.11 a ne 4.10 no ja bih rekao da se ipak radi o 4.10 s time da je moguće da će preskočit tu verziju i odmah ih nazvat 4.11
drajver ima stari control panel a AI se može uključiti putem registrya
za X800 seriju je skoro pa obavezan jer su performanse značajno bolje
osim toga izgleda da je to drajver za 3Dmark05 koji samo što nije i po prvim rezama s tim drajverom X800 dere 6800 za 1000 bodova:D
baj d vej jel zna ko točno kad izlazi 3Dmark05?
je vidio sam to za R500 i fakat će bit mrcina od čipa sve se mislim dal je moguće da će Xbox biti jači po pitanju grafike od PC-a kad to izađe
no i R520 iliti Fudo bi trebao biti još moćniji te bi vjerojatno trebal biti ono kaj je R300 bio 2002
a kaj se tiče X800pro ja trenutno lovim Gigabyte verziju VIVO koja dolazi sa 16 pajpi i ako dobijem dobar deal bogami ću je uzet:)

Pa samo utipkaj www.futuremark.com i izbacit će ti pop-up prozorčić sa odbrojavanjem:)

Vidim po reakcijama sa foruma vani da su driveri donjeli dosta ubrzanja i na R3xx seriji, sve si nekaj mislim da ih skinem i isprobam...

Kaj je najbolje sa X-BOX 2, biti će PUNO kompatibilniji sa picekom, navodno će imati standardne USB priključke, biti će omogućeno umreživanje sa kompom i sl...

Roller 29.09.2004. 01:22

OK, OK, a kakve su reakcije na 4.91 hotFix?

http://downloads.guru3d.com/download.php?id=18

Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:58.