![]() |
win98 -> winxp pro
problem je sljedeći, prije nego je krenuo update dobio sam poruku da mi se određeni hardware kolje sa winxp, dali netko zna kako bi to mogao riješiti da sve bude kao da sam u 98 (da nema klanja), ne podržave sljedeće
grafu. GeForce 3 Ti 200 modem U.S. Robotics Voice Host printer HP DJ 3820 i mislim da se radi o USB (nisam zapisao) dali može ovo riješiti SP1 ili 2 ili moram ostati na 98? |
Tek sad prelaziš?
Kao prvo zabvoravi na upgrade. Redovito kad tad dođe do komplikacija. Napravi čisti instal XP, poskidaj nove drivere s neta i to je to. |
prelazim tek sada jer sam imal pun ku... starijih igara koje nisu radile na xp, hvala
|
oh, boy... :D
imas ti posla.... |
A i nije neki posao. Skini najnovije drivere i u instal IksPea.
|
Eto, xp je instaliran, sve je u najboljem redu,
A L I kad idem staviti SP1 kenja mi da nešto ne valja sa nekakvim code-om?? Zna netko o čemu je riječ??? |
Moras promjeniti serial key ;).
|
Eeeeej, Ludi dječače!!! Nije ti savjet na mjestu.
U skladu s pravilima foruma, odgovorit ću na pravi način. Ako Windowse kupiš legalno, uz njih dobiješ i Serial number koji ti pri instalaciji SP1 neće zadavati muke. Taj koji ti koristiš je tzv. "piratski", a o takvim stvarima se na ovom forumu ne raspravlja. Sorry. Dajem temi prvi žuti. |
Hm..da vidim...nisam dao nacin kako se mjenja serial nit mjesto gdje se to moze nac. Samo sam napisao da je problem u tom serial-u. ;)
:beer: |
Mislim da je Rivi jasno objasnio i dosta o tome.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:40. |