PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   (riješeno) Logitech G15 problem sa slovom J (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=129767)

Lihto 10.12.2008. 10:45

(riješeno) Logitech G15 problem sa slovom J

evo nakon skoro 3god korištenja G15 počela zezat sa slovom J,tipkao normalno nit sam stiskao j ko luđak ni ništ...Probao na drugom kompu ista stvar...Stvar je u tome da radi tek iz 10tog puta i onda radi jedno 20sec normalno i onda opet moram stiskat par puta da proradi...Jel se to da šta rješit ili moram kupit novu?

Lewis 10.12.2008. 13:40

Si probao izvaditi tipku i ocisititi ispod nje kontakte ?

Lihto 10.12.2008. 13:46

Citiraj:

Autor Lewis (Post 1215803)
Si probao izvaditi tipku i ocisititi ispod nje kontakte ?

probao sam pousisat i ošla je sve prašina u biti htio sam pitat kak izvadit tu tipku:D jer sam do sada vadio samo spacebar jednom...Jel mogu onak sa iglom na polugu ili ima neki poseban slučaj?

Codiac 10.12.2008. 22:06

poluga sa sirokim sarafcigerom da neostetis tipku :)

Lihto 10.12.2008. 22:20

uspio jesam očistit sve propirio sam i nula bodova...još uvijek zeza,jedno vrijeme radi kao sad kad pišem,a jedno vrijeme ne...mislim glupost svijetska...da je barem softverski pa srušio bi cijeli win,ali kad je ista stvar na drugom kompu...jel ima još netko kakvu ideju? rastavit sve?

Momir 10.12.2008. 22:50

A rastavi, sta mozes izguvit :D

Ili si stavi slovo J na neku "G" tipku i mir :)

Lihto 10.12.2008. 22:55

Citiraj:

Autor Momir (Post 1216443)
A rastavi, sta mozes izguvit :D

Ili si stavi slovo J na neku "G" tipku i mir :)

jel ti se da zezat pa da dođeš do mene pa da vidimo jel se šta može napravit? ipak si ti majstor za elektroniku :)

Lewis 10.12.2008. 22:58

Pod ciscenje nisam mislio samo ispuhivanje prljavstine i slicno. Uzmi malo alkohola ili neceg slicnog i pocisit kontakt na ploci i kontakt na tipki s donje strane i onda probaj.

Lihto 10.12.2008. 23:01

Citiraj:

Autor Lewis (Post 1216454)
Pod ciscenje nisam mislio samo ispuhivanje prljavstine i slicno. Uzmi malo alkohola ili neceg slicnog i pocisit kontakt na ploci i kontakt na tipki s donje strane i onda probaj.

probat ću još i to...:chears:

Edit: evo isprao sa alkoholom i zasad radi J :D...javim kasnije ili sutra ako se šta promjeni :)

kObRa 11.12.2008. 10:18

koliko sam ja upucen serije g11 i g15 imaju problema s tipkama J,G i jos neka al nemogu se sjetiti... nemozes tu nista osim mozda kontaktirat logitech pa ti oni mozda kak pomognu... evo ja imam g11 i fala bogu jos nist od takvih kvarova... ali te cijele serije imaju isti slucaj...

Lewis 11.12.2008. 10:26

Citiraj:

Autor Lihto (Post 1216460)
probat ću još i to...:chears:

Edit: evo isprao sa alkoholom i zasad radi J :D...javim kasnije ili sutra ako se šta promjeni :)

Eto super, nadam se da ce potrajati :). Ja tako cistim svakih 7-8 mjeseci jedan Panasonic bezicni telefon na kojem prestanu raditi neke tipke/brojevi nakon dugotrajnog izlaganja u prasnjavim i vlaznim prostorijama. Star je nekih 6-7 godina ali kad se ocisti ploca i tipke radi ko i prvog dana dok se ponovno ne zaprlja (prasnjava i vlazan garaza) i onda opet ciscenje :).

Lihto 02.02.2009. 12:17

Ipak je otišlo...e sad me zanima na koji mail trebam točno se javit Logitechu,jer sumnjam da će mi ovi to priznat u msnu...Znam da im trebam poslat sliku računa i S/N G15,jel treba još šta?

Lewis 02.02.2009. 12:24

Hmmm cek ti hoces to reklamirati direktno u logitech ??? Jesi probao kod nas reklamirati ?

Lihto 02.02.2009. 12:49

Citiraj:

Autor Lewis (Post 1267318)
Hmmm cek ti hoces to reklamirati direktno u logitech ??? Jesi probao kod nas reklamirati ?

ma oću direktno znam da je bilo ljudi na forumu tu što su direktno i bilo im je rješeno...ali probat ću i u msn samo caka je to što mi je ostalo još mj. dana garancije pa zato...

greg SE 03.02.2009. 22:48

samo idi direktno na msan. Bilo je ljudi na forumu koji su to rjesili direktno s logijem ali prvo su bili bezrazlozno odjebani od strane domacih distributera. Sumljam da bi im logitech i pomogao da to nije bio slucaj.

Kao u firmi, ne zalis se prvo direkoru nego nadredjenom. Tek kada te taj ignorira i zbog toga sve ode u 3pm ides kod direktora :D

Lihto 21.02.2009. 19:27

Evo da javim šta je bilo na kraju balade :),prije 10 dana odneo tipkovnicu oni poslali došla u msan,dali mi novu ali V2...onak uzeo sam ju ali nije to ko V1...mada je i ovo sasvim ok :)...Najviše sam se šokirao kad sam vidio cijenu koliko sad košta V2..skoro 800kn:nono::roller:,prije skoro 3 god sam ju platio 400kn tak da je ovo bila dobra investicija :),najbolje od svega imam opet 3god garancije :)...naravno da sam dečke počastio sa kebabom jer su uspjeli izborit novu u tak kratkom roku :)

TomG 21.02.2009. 20:12

Citiraj:

Autor Lihto (Post 1283423)
Evo da javim šta je bilo na kraju balade :),prije 10 dana odneo tipkovnicu oni poslali došla u msan,dali mi novu ali V2...onak uzeo sam ju ali nije to ko V1...mada je i ovo sasvim ok :)...Najviše sam se šokirao kad sam vidio cijenu koliko sad košta V2..skoro 800kn:nono::roller:,prije skoro 3 god sam ju platio 400kn tak da je ovo bila dobra investicija :),najbolje od svega imam opet 3god garancije :)...naravno da sam dečke počastio sa kebabom jer su uspjeli izborit novu u tak kratkom roku :)

hohoho lihto moracu i ja reklamirati onda pa da prodjem ko ti :D

Lihto 21.02.2009. 21:34

Citiraj:

Autor Tomy no.1 (Post 1283470)
hohoho lihto moracu i ja reklamirati onda pa da prodjem ko ti :D

pa tvoja radi normalno jel tak? :)
moram ti priznat da su mi nekako bolje tipke na V2,nekak su tvrđe,možda mi se čini...dok se razmaše tipkovnica :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:40.