![]() |
F*cking CH-5
Išo ja dans vidjet koliko mogu dobit s DFI, ploča oće na 270!:D :D :D
Al na 250memorija odbija suradnju postavke 3-5-5-11 3,3V ( u stvarnosti 3,35-342),i jedno 2,6MILJUNA grešaka u memtestu a na nekih 300MB sam odustao predviđam oko 10MILJUNA grešaka. CH-5:fuming: :fuming: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: kako god pokušam ja istu priču na 240 Opet jedno 200tisuća grešaka, 3-4-4-11,3,3V :fuming: :fuming: :rambo: :rambo: :rambo: :rambo: ispada da CH-5 niš ne koristi dizanje latencije s 2,0 na 2,5 ili 3,0 kad i sad na 235 2-2-2-11 imam jednu grešku u memtestu. NIkad nisma vjerovao da ću reć ovo al mene koči prokleti Corsair!!!! ( doduše s CH-5 čipovima gore, al opet) ARGH!!!!!:rambo: :rambo: :rambo: :rambo: : DualWiel : Machineg : finger : : suicide : bonker2 : baad : : hitthewa ZA POPIZDIT!!!!!!!!! |
Moja sućut. :smoke:
|
Vidim i titula se prigodno promjenila :D
|
Hmm, možda da pukneš te CH5 nekome na njuzima i kupiš 3200XL.Znam da je Links dobio, oko 1300 kn komad. Ali opet, poznavajući tvoju ljubav prema Linksu...;)
Da mi ne bi bio pretjerano razočaran, ni BH5 kad se stavi cijeli gigabajt neće na 220/2-2-2-10 ispod 3.05 V da se ne ruši Prime. čim im daš 3.05, rade ko sretni. A sumnjam da bi išli puno više od CH5ica (bar ovi moji). Zapravo, samo 512 mb bi možda i išlo, ali cijeli gigabajt, sumnjam. Mogu doć kod tebe pa da isprobamo. |
Re: F*cking CH-5
Citiraj:
Smiješno je što te koči Corsair, uzm A-data;) |
Neznam baš za ADATA, latencije su u qurcu, iako kod tih FSB frekvecija, teško da će neka potegnut na CL 2 ili CL 2,5.
|
Moj BH6 neće prek 223:( jednostavno odbija bootati. Čak mu ni dodatna voltaža ne pomaže:(
|
snimi ovo:256MB KHX3200K2-BH5
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
... visoka voltaža + pasivni bakrenjaci + 120mm vent uperen (ili vodeno) = superbrza memorija:D
|
Citiraj:
Na Links forumu je bilo da su neki japanci natjerali Twinmos 50D chipove (one koje je Sky imao) na 250MHz sa 2-2-2-3 postavkama. Sad pokušavam naći onih 270 ili kolko već, mada sumnjam da ću uspjeti. |
Onda sumnjam da se može postićt 270MHz na 2-2-2-2...
Možda je to bila neka super duper mljuper neznam ša luper serija keksića...:rolleyes: |
Citiraj:
Vidio sam i ja tih 270 cas 2, ako me sjećanje ne vara,al šanse da na to opet naletim su iste ko kad sam naletio na mobilca koji je radio na 3.5Ghz i nikad više nisam našao taj sreenschot:( |
Citiraj:
Jednostavno memorija ne može dalje. |
MA ovom mom CH-5 ni 4V a ni 12V nebi pomoglo u ničemu osim da se istopi.
|
išao se ja još malo zezat s CH-5 i došem do jeko zanimljivog rezultata
FSB 230 2,5-3-3-11 3,1V 3025 greška u memtestu FSB 230 2-2-2-11 3,1V 0 grešaka jako zanimljiv podatka s labavim latencijam neće delat a kad ju zategnem do max radi svršeno, al niš koristi od toga kad mi ploča može preći 250 |
Citiraj:
|
...hey. drago mi je da je netko napokon pokrenuo raspravu o tim famoznim CH čipovima... već šest mjeseci posjedujem TwinX512-3200C2 v1.2 (CH-6) i imam slična iskustva kao Isus, bar što se tiče ovoga sa latencijama... nisam svojim modulima mogao priuštiti voltaže više od 2.8V, jer nisam napravio vdimm mod na svojoj IC7-G ploči (ne usudim se sam prčkat po tome)... inače i ja imam iskustvo da slabije latencije uopće ne pomažu ovoj memoriji da postigne veći overclock... tako sam uspio postići oc od 223 MHz (ratio 1:1) 2-3-2-6 vdimm 2.8V i nikave slabije latencije nisu pomogle da postignem više... što mene najviše frustrira na ovoj memoriji što slabe rezultate postiže sa 5:4 dividerom... stabilno mi radi tek na 255 FBS (204 MHz memorija) i to opet na 2-3-2-5 (naravno slabije latencije uopće ne pomažuda postignem više)... još jedna stvar je tu čudan, a to je što ja uspješno mogu bootat i pri FBS 267 MHz (213 MHz memorija) i memtest ne pokazuje errore, ali se zato prime sruši nakon par minuta... siguran sam da je u pitanju memorija, jer procesor 2.4C (WF Malasya) je lud za oc...
|
OT: Air_Mike šta ti dođe ono u sigu FBS :confused: da to nije možda ABS :beer:
|
Citiraj:
To ti je FPS! :beer: :beer: :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:42. |