![]() |
Intel OC
Iman nortwoda 2.8 i 1Gb hardcora (500). FSB sa stavija na 230 bez dizanja voltaze od CPU a ramima san diga volt. na 2.7v. Kad vrtin 3D mark 03 komp mi se resetira pri prvom cpu testu, a prime odma izbaci nekio eror i prekine. E sad neznan jel to do nedovoljnog hlađenja ili do male voltaže cpu-a. Moze li mi ko dat koje upute kako da OC bude stabiln na 3.2 i koje su mi granice.
|
Napon proca.
Nema nekog univerzalnog plafona. Digni napon na procu za jedno 0,1V i probaj ponvno. |
Diga san volt. na procu za 0.1v kako si reka i stabilan je samo me zanima zasto mi u windows task menager CPU Usage cilo vrime stoji na 50% dok mi prime 95 radi. BTW temp proca mi je 63 dok radi prime.
|
Imas lose hladjenje. To nema nikakve veze sa prime-om.Samo kazem da je 63 stupnjeva LOSE.
|
Citiraj:
Evo thread, pa sam pročitaj http://forum.pcekspert.com/showthrea...ighlight=Prime .:beer: |
Citiraj:
prema nekom testu koji sam pogledao prije nekih n mjeseci, za prženje je najbolji cpu-burn (mislim da ga imaš za download na PCExu) ako ti je temperatura 63 stupnja, a imaš samo jednu pržionu pokrenutu, nekaj ne štima sa hlađenjem definitivno. da li si sam stavljao pastu ili si dobio iz dućana složeno? |
Nije do paste nego do hladnjaka. To je neka losa kopija zalmana Cu samo sta ovaj dode 200kn.( vodeno ce sigurno morat doc). Sta se tice prime95 na misto target-a upisen ovo ((( C:\Program Files\Prime95\Prime95.exe"-A0 ))) pa mi izbaci " The name "C:\Program Files\Prime95\Prime95.exe"-A0´spacified in the Target box is not valid. Make sure the path and file name are corect. U cemu je prob.
|
"C:\Program Files\Prime95\Prime95.exe" -A0
Samo promjeni Path, ovisno u koji si ga direktorij instalirao Sljedeći je sa -A1 |
"C:\Program Files\Prime95\Prime95.exe" -A0
Samo promjeni Path, ovisno u koji si ga direktorij instalirao Sljedeći je sa -A1 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:32. |