![]() |
zalman i intel pentium D
evo neznam sta se dogodilo.. dignuo sam win i temperatura u EVEREST programu mi pokazuje oko 68.. a prije nije isla preko 50.. dali ima kakav program da ubrza ventilator?? ili sta? jer kad mi ide preko 70 onda se on upali i brzo radi.. onda padne na nekih 65 i onda stoji na 67-68..
|
Ploca-procesor-verzija BIOSA? Halo, pa nismo ovdje vidoviti.
|
intel pentium d 3.0
intel rio vista i bios neznam koji je.. |
Intel Pentium D...koji? 8XX, 9XX? Ima revizija cijelo cudo. Ne trazi ih se vise po hercima, nego po oznaci.
|
intel pentium d 3.0
|
Rekao si Pentium D 3GHz? Koji od ovih bokte, jel toliko tesko to dokuciti...instaliraj prokleti Everest i daj tocne podatke o ploci i procesoru, pas mater.
Citiraj:
|
ajde smiri zivce
|
Citiraj:
slusaj ovako.. ako znas reci ako neznas nemoj tuda podjebavat i stalno ispitivat.. ok? lipo pitam ko covika.. sve sam ti odgovorio intel rio vista? pogledaj malo na webu pa ces znat koja je maticna? sta da ti jos recem o njoj koja joj je velicina? nemoj izmisljat bezz .. ako mozes pomoc pomozi ako nemozes nemoj sta da ti kazem jesam rekao da je intel pentium d 3.0.. sta hoces jos? zato molim te da vise ovdje nebacas svoje komentare nego bi molio druge ljude koji se razumiju da mi pomognu.. komp nije nikada prelazio 50 temperaturu. kad sam dignuo win on ide preko 60. to jest stoji na 65 tak nes |
Jesi prije tog paljenja windowsa nesto dirao po unutrasnjosti kucista? mijenjao pastu ili nest tako (mozda nije dobro sjeo hladnjak na proc)...
Mozda je otiso senzor na cpu...mozda je stara verzija everesta? probaj s nekim drugom programom i obavezno vidi temperaturu u biosu :) |
temp u biostu pokazuje kao i everest...
|
Provjeri jel crka ventilator na hladnjaku ? provjeri dali se slucajno(fizicki udarac) malo odvojia hladnjak i tako...Nije bas logicno da temp tako naglo skoci za 20C
|
Citiraj:
Moze biti 20 stvari zas se pocelo zagrijavat a nece govorit gluposti a da nezna nista o tvojima komponentama!! |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:16. |