![]() |
Overclockulator
http://www.pimprig.com/downloads/ind...nd%20Utilities
Odličan program koji služi za računanje raznih parametara prilikom OCa |
Meni pukne screen za register i onda sajt a tamo ja nisam nasao nigdje za regati stoga mi je error 399 ....
Ili ti ga neam pojma kakav je program .. |
Meni link radi i ne trebam se registrirati
Probaj ovaj direktni http://www.pimprig.com/downloads/ind...directory=Apps and Utilities& |
ajde... idemo vidit sta je i to... :D
|
isprobao sam i nije bas nesto. nezna sam prepoznati voltazu ni takt nego moras sam upisivati sto je koma po meni.
a mozda je razlog uguru chip a nezna raditi sa njime |
Bez obzira koji je čip, ne prepoznava ništa
|
Iako san početnik za OC, pogledat ću šta daje ovi program, ali nije mali 2mb:cool:
LorD ClockaN dobar sig koji si ti ? i dobra dva motora :beer: evo skinija san program i samo mogu reći za moje znanje da je odličan tj.dobar:D |
On je na crnom motoru,a ovo do njega mu je ćaća:D :beer:
|
Na plavom motoru mi je najbolji frend, a na crnom stari od drugog prijatelja. To sam snimio u subotu na proslavi rođendana od trećeg frenda. Policija je bila pozvana već u 2 popodne, a fešta je trajala do 2-3 u jutro.
Tipa (gazda "poligona" di smo slavili) na crnom motoru je policija 2 puta odvodila u stanicu da se smiri i td... |
svaka čast:beer:
|
Ja ništ ne kužim taj program.
U čemu je fora ??? :confused: |
nazalost jos jedan propust u programu. meni je prijavio samo 300W nakon sto sam sve stavio sto je daleko ispod moje potrebe.
no to nije mana nego ovo, naime nije uzeta u obzir voltaza procesora o kojoj najvise ovisi potrosnja proca tak da mi program nije bas vjerodostojan. |
OK. Program je tak-tak, al ti bar otprilike pokaže na čemu si.:D :D :D
|
Da zajeb je kaj ne uzima u obzir OC proca al i memorije jer nije svejedno dal memorija vuče 2,6 ili 3,3V
|
A da se strpite do sljedeće verzije
|
ovo je fakat izgledalo ko napad ali nije, iskljucivo komentiranje:D
ma vjerojatno bu tip to poslozil do druge verzije;) |
Osim ako nebu.:D :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:14. |