![]() |
(riješeno) Problemi GB EP35 DS3
Imam problem sa navedenom pločom tako da mi ni jedan usb neradi.Probao sam sve od uključivanju opcija u biosu za usb pa do resetiranja biosa i disablea u control panelu za svaki usb na renutak proradi pa i radi jedno par minuta pa se ugasi i nemogu ga više pokrenuti nikako.Dali netko ima jos kakvu ideju?
|
odkad ti se to događa?jel si mijenjo ploču?kaj si zadnje radio da je prestalo radit?
|
Kupio sam ju preko foruma sumnjam da su i usb možda u kvaru uglavnom od kad sam složio konfiguraciju neradi pojavi se na trenutak da radi i javlja mi da mi je jedan od usb malfuction znaci to napravi kad prepozna usb
EDIT: To se događa kad stavim u ovom slučaju usb wirless nađe ga radi par min pa kažeusb malfuction i prestane raditi,a inače wirless radi normalno ma bilo koji usb stick da stavim to mi javlja kad ga uspijem pokrenuti. |
si stavio nove windowse kad si mijenjo ploču?
|
Ma pet puta sam ih brisao stavljao cak sam i bateriju vadio iz biosa jer gigabyte ima problema sa hardwerom kad mijenjaš komponente ma nis nepomaže jednostavno nece
|
onda je crko.
|
Nije radi po par minuta evo i sad samo dokle će neznam
|
Citiraj:
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prika...&Sifra=1140013 |
Dobra ideja probat ću
|
Rijeseno
|
|
Iskljucio u biosu usb stavio pci usb karticu i radi preko kartice,a na ploci je vjerovatno riknuo kontroler za usb jel mi ni jedan nije radio mislim radi po par minuta i nestane.I pogriješio sam ploca je EP35 S3 ja sam stavio EP35 DS3
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:05. |