![]() |
Čudni zvukovi + freeze u Windowsima
Što mi znače ovi zvukovi?
link1 link2 Komp je nov, jedino sam prčkala po vrtnji ventova, al sam ih nakon ove epizode sve vratila na default, i loadala optimized u biosu, i opet mi se desilo. Zasad se desilo tri, četiri puta, za vrijeme te mrdnje sve je zblokano, i jedino kaj mogu je ručno zagasit na kučištu. Hvala |
Lightshow ikona. :D Jedino mi pada napamet reinstalacija windowsa. Ako ne pomogne, onda je 99% disk osao.
|
Yap meni se dogodila ista stvar, provjeri hdd na bad sectore i eventualno reinstalacija
|
Crko HDD.
|
Evo testiram ga sa HDTuneom, na 80%je, i nema nijedan damaged block, i išla ga gledat preko cmd-a, i isto nula bad sectora! HDD Health kaže 85% healtha, drive health: good, a čujem ga kako trza cijele Winse. :fuming:
Čitala sam negdje da je to možda zbog drugog Seagate-a koji je preko IDE-a spojen, i da usporava komp. Al taj hard još nije u korištenju, tj. još niš nisam stavila na njega. Probat ću ga sutra izvadit. I kaj da sad radim, vratim i tražim novi? Ili reinstall? :hitthewal: ... |
Probaj nanovo instalirati drivere za chipset maticne ploce, mozda su se kontroleri pojebali za vrijeme setupa WinXP-a...
|
Novi drajveri za chipset nisu pomogli. Bio je OK dok nisam ponovno upalila torente, cpuz, hdd health i hd tune, da bi ponovno počeo.
Onda sam odspojila drugi hard i zasad radi dobro. Valjda je barica već prespora... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:54. |