PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   SP2, pokretanje vise prog preko drugog prog? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=12578)

Costa 07.09.2004. 11:10

SP2, pokretanje vise prog preko drugog prog?

Bas sam ismijao Bladea kako ima problema sa SP2 a ja nemam kad eto vraga i meni :)

Win se jednostavno tu i tamo smrznu ali ne na klasican nacin vec mogu micati misem i mogu raditi u programima koji su pokrenuti i to tako da sve sto stisnem se izvrsi za ~20sec. Ne mogu napraviti shutdown vec moram nasilno resetirati komp.

Onaj problem koji sam skuzio je da se to desi pokretanjem vise programa preko nekog drugog programa.

Recimo napravim jedan batch file tipa:

start notepad
start calc
start mspaint

i to je dovoljno da se oni ultra sporo dignu a ako stavim neke druge programa, cak i nekad sa njima, desi se ono gore.

E sad, da li bi netko bio dovoljno ljubazan da ukoliko ima instaliran SP2 pokrene prilozeni batch file ili si ga sam napise. Znaci potrebno je njime pokrenuti vise programa odjednom.

Ista stvar mi se desava kad to radim preko PowerProa.

Costa 07.09.2004. 11:12

1 privitaka
Evo i batch file.

Freek 07.09.2004. 11:16

nemam SP2 sorry:(

sNNooPY 07.09.2004. 12:14

evo ja sam probao tvoj batch file i sve radi.bez problema.

acer 07.09.2004. 12:24

Radi i meni bez beda.

Bl@de 07.09.2004. 12:43

Re: SP2, pokretanje vise prog preko drugog prog?

Citiraj:

Originally posted by Costa
Bas sam ismijao Bladea kako ima problema sa SP2 a ja nemam kad eto vraga i meni :)

Win se jednostavno tu i tamo smrznu ali ne na klasican nacin vec mogu micati misem i mogu raditi u programima koji su pokrenuti i to tako da sve sto stisnem se izvrsi za ~20sec. Ne mogu napraviti shutdown vec moram nasilno resetirati komp.

Onaj problem koji sam skuzio je da se to desi pokretanjem vise programa preko nekog drugog programa.

Recimo napravim jedan batch file tipa:

start notepad
start calc
start mspaint

i to je dovoljno da se oni ultra sporo dignu a ako stavim neke druge programa, cak i nekad sa njima, desi se ono gore.

E sad, da li bi netko bio dovoljno ljubazan da ukoliko ima instaliran SP2 pokrene prilozeni batch file ili si ga sam napise. Znaci potrebno je njime pokrenuti vise programa odjednom.

Ista stvar mi se desava kad to radim preko PowerProa.

isti je problem i meni samo u drugacijim kombinacijama programa.

to ti je kazna:smoke: :smoke: :D

Costa 07.09.2004. 15:07

Evo nadjoh i krivca, NOD32. Ista stvar sa starom kao i s novom verzijom ????

Bl@de 07.09.2004. 16:15

hm.. nekak sumljam u to. jer meni je stekaloi bez NOD32.

nisam ga ni stigao staviti a vec su poceli vindovzi kasljati.

tor 07.09.2004. 19:20

Radi bez greške. Probao na tri compa. Sva tri imaju SP2, dva od toga NOD v1, jedan NOD v2. Radi ko zmaj. Traži dalje, nije to.

Costa 07.09.2004. 19:20

Zajebo sam stvar. Nije NOD kriv vec Outpost 2.5 BETA. Sad sam stavio zadnju verziju i sve sljaka. Nod je naravno takodjer stavljen.

Pretpostavljam da je stvar u tome sto novi Outpost (Beta, nije pusten u javnost) ima medjuostalim novostima i kontrolu aplikacija u smislu da te pita kad neka aplikacija pokrene drugu u svrhu spajanja na mrezu. To je odlicna stvar ali ocito nedovoljno testirana ;).

Costa 07.09.2004. 19:21

Citiraj:

Originally posted by tor
Radi bez greške. Probao na tri compa. Sva tri imaju SP2, dva od toga NOD v1, jedan NOD v2. Radi ko zmaj. Traži dalje, nije to.
Prestigao si me u sekundu, posipam se pepelom :D

tor 07.09.2004. 19:57

Citiraj:

Originally posted by Costa
Prestigao si me u sekundu, posipam se pepelom :D
Mogu ja, molim te:D

Costa 07.09.2004. 20:13

Citiraj:

Originally posted by tor
Mogu ja, molim te:D
Perverznjak :D

tor 07.09.2004. 23:28