![]() |
Jel' važna dužina kabela adsl modem - splitter
Zbog mjesta u sobi na kojem se nalazi komp i mjesta na zidu gdje se nalazi telefonska linija morat ću Tcom-ov kabel od cca 2 metra zamijenit jednim od 8 metara. Jel to loše za brzinu i kvalitetu prijenosa podataka ili je svejedno?
Alternativa je eventualno staviti dužu žicu između zida (linije) i splittera, ako to manje šteti... |
Nemas problema moze bit toliko dugo..Kod mene je jos duze barem za nekih 5 metara :D
|
kod mene je bilo prvo sa kabelom od 20m a sad je kabel od 1.5m.nema razlike-nimalo
|
Ok, hvala.
A jel zna neko možda cca kolko bi koštao taj kabel? (i jel ima to u HgSpotu?) Jer sad mi se po glavi mota ideja da ipak uzmem onaj usb za bežičnu vezu što se prišteka na ethernet karticu, kojeg nisam naručio s Tcom-ovim paketom. Kod Tcom-a je 200 kuna, a na cjeniku HgSpota vidim da ih ima i za 80 i za 150 kuna (i više), al ne znam odabrat niti sam siguran da sam na cjeniku gledao pravu stvar. Pa da se ne zahebem, savjet bi dobro došao... EDIT: Matična je EPOX 8rda3+ .....nisam doma pa ne znam kakvo je stanje s onim PCMICIA (il kak se već zovu) utorima.....znam da ima 2 ulaza za leadtek ethernet karticu, al pored toga su i kao neki usb ulazi... Uglavnom, što mi još fali za wlan (modem je thomson) i šta preporučate? Hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:09. |