![]() |
nb i sb cooleri
Koji su dobri? Za nb moze i aktivan a za sb pasivan.
Mozda neko ima dobra iskustva. Koje da kupim i gdje? Hvala unaprijed. P.S. Htio sam na NB uzeti zalmana ,plavog u linksu....je li dovoljan pasivni? |
Plavi Zalman ti je idealan pasivac za NB, hladi ludo, al' ak hoćeš biti 100% cool, uperi u njega jedan vent da puše:D
|
Plavi Zalman će ti bit čist dovoljan.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
gle ja sam mjerio s mulitmetrom kak ti Zalman koji je od boljeg metala napravljen može pokazivat veće mi nije jasno.
Ah da tebi je proc hladniji u jezgri negu u socketu. |
Citiraj:
Nije više jezgra hladnija, to je bilo samo sa Anandetch-ovim bios-om, sada sa official DFI biosom je sve u redu. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Tctctctctctctctctctctctctctc...... Skini ga i ponovno namontiraj, samo malo opreznije radi;) |
Citiraj:
A preselit ću stock pasivac na SB a na zalmana neki cooler. |
Ja sam zamijenio DFI stock pasivca Zalmanom, ali nije neophodno. Zalman hladi bolje, ipak je nešto veći.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Baš sam neki dan stavio zalmana sa stare asusice na abit. Stvarno je bilo potrebno promjeniti hlađenje na nf7-s, jer onaj stock vent (osim što hladi nikako) stalno zuji, od sve hrpe ventilatora samo se on čuje. Temperaturu na abitici nisam mjerio, ali na asusu je pala nekih 3-5 stupnjeva.
P.S. Jel normalna temperatura i865gv nb-a od 62 stupnjeva?? |
Ja sam svoj stock iscupao.Skoro zubima. Izludio me.Poceo je stvarati neke xy zvukove iz horror filma. Sada mi privremeno sjedi neki cooler od 9800 pro na njemu ;-)))))) i hladi ok ali to je tek privremeno.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Trebaš dodat par parametara u file od peedfan te onda počme potpuno točno pokazivat. |
pojasni...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
DFI STreet forumu, tamo sam to pokupio. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:53. |