![]() |
Asus 9600xt oc
Karticu sam clocknuo na frekvencije iz siga tako da sam je fleshao sa modificiranim biosom. Kako ona na sebi ima 2.8 ns Samsung memoriju uzetu sa 9800pro kartica moguce je da je zakljucana za daljni oc. Ovako sam full zadovoljan sa njom i daje 4200 (V340) marksa pa me zanima da li postoji kakav drugi bios za nju. Instalirao bih bios od nekog drugog proizvodjaca ali se bojim problema sa vivom i Asusovim cipom za kontrolu napona, temp, brzine venta i sl. Svaka pomoc je dobrodošla.:beer:
|
Kao prvo stavi si novi cooler na grafulju! (u linksu ih ima dobrih)
Kao drugo, gotovo svaka XTica bolje serije se da clockati na 600/700 (sweet spot dobro hlađene kartuše);) |
Hm, ja sam s Zalmanom došao do 594... Hladi to prika, ide u nebesa.
I daj spusti taj napon na procu. Mora iči niže. |
Ja frisko kupio 9600XT od Sapphirea sa 256 DDRa.. pa me zanima od kud ovo za Samsungovu memoriju?? I sta znaci ovo da daje 4200 (V340)??
Jer imam neke dileme u vezi svog chipseta..naime kupio sam grafulju HG SPotu a njima ne vjerujem jer su mi i prije probali (PROBALI!!) prodat nesto pod drugim imenom.. naime u Sandri Profesional (onaj tool za benchmark i info o hardwareu) pise da mi je chipset V350..a kolko ja znam trebo bi biti RV360..pa me zanima da li pricas o chipsetu ili je to nes sasvim drugo?? |
Definitivno to moraš bolje hladiti. Ja na svojoj Sapphirovoj 9600XT 256Mb
koja ima 3.3 Samsungovu memoriju :fuming: sam digao taktove na 600/678 MHz. Sa biosom se nisam igrao. Na njoj je Zalman, bočni vent i pasivci na mem. Čekam zimu da joj "mast izvadim" :D @Denzil Ono 4200 (V340) marksa, znači da kada izvrtiš 3D Mark verzija 340 i kao rezultat dobiješ 4200, tj. 3D Mark je program za testiranje brzine/snage cijelog sistema, a na osnovu rezultata koji ti izbaci možeš procijeniti jel to dobro ili loše. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:42. |