![]() |
Brzi USB stickovi
dakle, gledam preko ebaya kupit neke stickove kapaciteta 8GB pa na više, al me muči brzina dotičnih.
znate li za neke marke i modele (osim Corsair Voyagera kojeg imam doma :)) a da su barem 15MB/s čitanja/zapisivanja? razlika je u cijeni barem 40ak% u odnosu na RH, a mislim da s garancijom se ne treba zamarat jer je to flash memorija koja će radit sigurno duže nego što ću kupit neki noviji stick |
Pazi da ne bi dobio ovakav USB stick. http://www.hardwaresecrets.com/imageview.php?image=7115
Nije ti baš sigurno kupovati stickove prek ebaya jer je velika većina fake. http://reviews.ebay.com/How-to-check...00000003407025 |
bilobrksteru, ima tako jeftinih stickova i kod nas i sasvim pristonih brzina da nije uopće vrijedno vremena, živaca i novaca naručivati preko ebaya. i čekati mačku u vreći.
ja nekidan kupio u Konikomu Apacer 4gb za 69kn, a ima zapis 29mb/s :) tako da.. |
točno tako, ostavi se ebaya obzirom na cijene kod nas, vecina tih bezimenih stikova je fake, a ovi pravi su na ebayu nesplativi...
|
Citiraj:
|
OMG u čemu je probel? Pa Hemofarm (farmaceutska firma) dijeli Apacer stick memorije od 2GB kao reklamni materijal. Brzine sasvim zadovoljavajuće, čak i iznad prosjeka.
Imam punu kesu ovde u stanu, ne znam šta ću sa njima. :D Ne znam sada koliki ti tačno kapacitet tražiš, ali mislim da Corsair sa svojim Voyagerom ispunjava sve uslove koje si postavio. Bar su sada bagatela, za 200njak kuna se može kupiti 8GB, i mislim da je onaj od 32GB nešto oko 750kn pa sad vidi šta ti se isplati. |
mozda megabita :D
mislim da se njihov najbrzi deklarira kao 14 ili 18 MB/s. da dodam, 15MB/s write je puno lakse sloziti s nekim stick-like card readerom i brzom SD karticom. Moja neka noname je (dok nije krepala :D) pisala toliko brzo da mi se voyager mogao samo pokriti usima kraj nje. I sad planiram opet tako nesto sloziti samo treba naci brzu karticu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:18. |