![]() |
Gigabyte EP45-T Extreme & EP45 Extreme
|
Odlično!
|
Prehebeno. Razer, svaka ti dala. :)
Za primjetiti je da su ovaj put i tete zgodnije. |
Razeru srećo jel ti se to posrećilo pa sliko one azijatkinje :D
Odličan review. :beer: |
Citiraj:
|
Da li u bundleu dobiješ i azijatkinje ili treba nadoplatit?
Ak dobiješ tako dobar bundle nisam još vidio. |
Citiraj:
|
Prejako,ajd sam ak mozete popravite ovo kad daje ocijenu napisano je smješ taj,umjesto smještaj:D
|
Citiraj:
Razer, sad ćeš bar moći spavati, a da ne sanjaš Krešu kako te proganja zbog kašnjenja. :p |
hmm.. ima malo puno grešaka.. :D
Da je stvar shvatili ozbiljno, govori i činjenica... Na početku bih se htjeli osvrnuti na novosti... UltraCool označava hlađenje ploče koje izvedeno u potpunosti od bakra, a ono što se posebno ističe je Hybrid Silent-Pipe.. Prije svega bih se htjeli osvrnuti na razlike... Također, za takvu ploče će se nekima i šest SATA konektora činiti malo... S obzirom na renomirana rješenja kakva koriste neki ostalih proizvođači... Ploče dolaze dolaze sa dobrim starim Awardovim BIOS-om. Nakon ovh opcija se vraćamo u početni izbornik.. |
Razeru povećanje plaće :dobar:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
[EDIT] Tvoja izjava me podsjetila na Denisa Ispušlića iz top liste nadrealista - neobični rekord (http://www.youtube.com/watch?v=xReG0xtsn2Q) :roller: |
Citiraj:
Citiraj:
Dobio je čovjek svoju plaću, i to jako lijepu, da ne bi još ispalo da se ne brinemo za svoje ljude :chears: |
Dobar članak samo ploče su preskupe
1700kn za P45 DDR2 MBO je Way too much! |
Citiraj:
|
Citiraj:
A ova pisanja su mi očito promaknula, pa me podsjeti ili pošalji link:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hvala svima na pohvalama :beer:
|
Dobar članak Razer, samo nastavi tako..
|
Odlicno Razer :chears:
|
Ne znam kako to nitko ne spominje no meni ovaj fetiš Gigabytea i baterija/jumera za reset pomalo ide na živac. Mislim, nemreš mi staviti bateriju ispod pajpova *ebote...
Da, odličan članak inače. |
Dobar posao :beer:
|
Citiraj:
|
To te ja pitam :D
|
Citiraj:
|
Znam, ali dovoljno je da ih hoćeš jednom postavit pa da izgubiš živce pogotovo jer se ne radi o jednom jumperu nego njih tri u jednom bloku :D
OK meni nije bad ali nekom ko ima čevape imat će problema sa postavljanjem |
Citiraj:
Ali ovo na GB-ovim pločama je kriminal. Koristio sam dva šarafcingera, jedan tanji i jedan deblji kako bi izvadio prokletu:D bateriju (jer prokleti:D clrCMOS gumb na T modelu nije radio) :hitthewal: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:10. |