![]() |
P4 i IC7-MAX3 najbolji cooler?
Koji je najbolji cooler koji ide na doticnu plocu, nabavljiv kod nas.
|
Ili neki Zalman(7000B-Cu al prije pogledaj na zalmanovu stranicu dal paše) ili thermalright sp 94 ili ovaj novi xp 120 (ovaj je dost velik al valjda stane.ja ne znam jer nisam intelovac) :beer:
|
Da moze ti stat Zalman 7000B-Cu na matinu. Provjreno.
|
Ja na IS7-E i P4 3.0 @ 3.3 imam Thermalright SP94 i Papst 92mm.
Na idle je oko 34-38', a full load 45-48' Kada su najvece vrucine u paklenski vrucem stanu (potkrovlje bez klime) idle 40', a full load do 55' u kucistu s 4 ventilatora... |
Zalman ili Colermaster Hyper6
|
4 kralja:
Zalman 7000 , CoolMaster Hyper6, ThermalRight P4 i XP-120 :D |
Znaci da konstatiramo
Zalman 7000B-Cu ide bez greske na doticnu plocu Coolmaster Hyper 6 ide uz mnogo muke s micanjem OTES-a TermalRight SP94 ide bez greske ali nema ga u LINKS-u, navodno dojde sutra TermalRight XP 120 nejde na plocu jer je pre glomazan po svem sudeci Zalman 7000B-Cu ili SP94+Papst jesam li u pravu? Jesam naravno. |
IMO uzmi zalmana jer su performanse tu negdje sa SP94 +papst a i manje te ispadne :D
|
Pa i mislio sam si njega, izgleda glomazno onih njegovih 700-tinjak grama, jedino sta me zanima da li ne opterecuje plocu time previse, buduci da mi nije na gornja dva vijka pricvrscena (OTES se nalazi tamo)
|
Nemoj se niš brinut. Jedino može puknut matična, niš više. :D
Ide ti Zalman na matičnu bez problema i normalno se pričvršćuje zato kaj je ona plastika koja drži cooler okrenuta za 90 stupnjeva. Da je ta plastika okrenuta kao i na svim ostalim matičnim Zalman ne bi stao. Amen |
Zalmana sam i vzel, lakse se pricvrscuje i skida nego Intelov cooler, uvijek sam s stock coolerom imao muke pri skidanju zbog OTES-a, a kod ovog to nema. Cooler je mrakac, ali mi pak sad treba jace napajanje imam feeling, imam Tagan 380W.
|
Nemoj mi niš pričat o skidanju BOX coolera sa MAX3. Užas. Prokleti OTES.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:11. |