![]() |
Zelena slika :)
Eto,doso i taj dan da moj komp izbaci zelenu sliku,potom sam provjerio konekciju kabla,sve ok,restartao,potom je bilo 5-6 pištaja,nakon restarta opet,onda se koji put digne s zelenom slikom s koje sad pisem i tak :) Graficka rekla pa-pa*?
|
Provjeri dobro kabel od monitora, tako je meni bilo sa LCDom. Ako ne pobriši drivere od grafe i probaj ponovo.
BTW testiraj grafu i sa drugim monitorom ;) |
malo ju bolje nabij u slot,mozda nije legla dobro
|
Mislim da je otišao monitor. Ista stvar sa mojim 775dfx-om
|
Može biti do DVI kabla. Probaj s drugim kablom.
|
Najvjerojatnije je ovo da kabel nije dobro sjeo... Na DVI kabelu se to događa ako ne sjedne dobro na slot na grafičkoj... Probaj tresti dok ne dobiješ boju ako nikaj drugo...
Može biti i da je vrisnuo slot na grafulji... |
Ista stvar kod mene na staroj 6600GT, samo je slikca bila crvena ;)
Kontakt između GPU-a i kala ti nije okej, osobito ako koristiš DVI to D+Sub konverter... :) Skini sve, ponovno posloži, trebalo bi biti okej :) |
Nije do DVI kabla,unutra je D-sub kabel i sumljam da je on. Izvadih graficku malo je pocistih od prasine(iako joj je prasina najbolji drug: 9500pro :D ) vratio,radila opet zelena slika potom crvena,zuta....ko nekad kad su se tripovi jeli :D potom je sve prdnulo na rosu.....crnooooooooooooooooooo,hvala na pomoci al mislim da mi svevišnji šalje poruku da je vrijeme za novi komp :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:33. |