![]() |
Odlazi mi kotacic misa
Mikro$rotovo sranje od Inteli Explorera optickog s kablom se pocelo kvariti. Polako mi svako malo pocne divljati pa skrola gore - dolje sam i to bas kad ne trebam :D
Kako bi se to dalo ocistiti? odnosno kako otvoriti misonju? |
Nadjoh ovdje: http://www.digit-life.com/articles/m...smantle/?21045
Ajd ako je to netko radio nek mi kaze na sto trebam paziti jer nisam neki hardveras :beer: |
Ajde, ajde snačičeš se ti. Uglavno se svodi sve na par šarafa i pokoju plastikicu koja ulazi u rupicu i to je to.:D
|
Ajde, ajde snačičeš se ti. Uglavno se svodi sve na par šarafa i pokoju plastikicu koja ulazi u rupicu i to je to.:D
|
|
Opet server zaštekal :rolleyes:
|
costa nije valjda da nikad nisi otvarao misa:D
trebas svakako paziti na oprugice meni je skucajno ispala iz jednog logitech misa i onda mi scroll nije imao one korake nego je isao glatko |
Otvarao sam misa ali nije bio opticki :D
Pripazit cu na te oprugice nego koje su opce sanse da se ovo da srediti. Jel to treba samo ocistiti ili je riknulo? |
mislim da ti to nije do harware-a...
eventualno bi se moglo dogodit radi prasine koja smeta led diodi i sensoru - ali inace nema nekog razloga - pukne ga :D ja sam svoj mx otvorio... da ga namjestim i usput ocistim |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:50. |