![]() |
Najteza igra na svijetu???
Sjecam se da je davno bilo govora o tako necem takvome, igra se igra u browseru, dobivaju se hintovi za prijelaz na sljedeci nivo, npr. promijeniti adresu u browseru i sl... :chears: Trazim i trazim i nemrem naci ni na googleu ni na forumu :(... Svaka pomoc je dobro dosla...
|
|
e hvalaaa :)
|
Moze netko objasnjej kako se ovo igra? en kuzim ovo mjenjanje adrese u browseru?
|
stvar je u tome da je to zagonetka...i trebas sam skuziti :D
hint: koji put treba i u source kod zavitiri, a i google ti je naj frend kod toga :D |
dosao sam do treceg levela i sad nikud..
|
prva slika - klikneš na vrata
druga slika - upišeš gore u adressbar level3 treća slika - opet u adresbar umjesto false staviš true itd... |
A dalje?:D taj source?
|
a malo guglaj.. na 4. slici imaš lijevo dolje morseovu abecedu, pa ju dešifriraj... :D
|
a to je user name i pass?
Evo dešifrirao sam i dobio username i pass..sta sad? |
Igrao sam do 10 lvl, ali većina riješenja mi je skroz nelogična i ne vidim nikakav smisao.
A imam i riješenja. :D |
Pa meni isto nema nikakve logike, pa sam mislio mozda cu kroz level skuzit logiku rijesenja..
|
|
bolje su mi one gdi nalaziš stvari po sobi, kombiniraš ih da izađeš van..
|
Ova Duletova je bolja..imho
Ako nista lakse je.. |
evo probo duletovu ali na 2 lvl slozim strelicu i neznam kako prec na 3 lvl
|
ovako za 3lvl
|
http://www.amnesya.com/
ja sam ovo prije igrao ko lud. i bilo mi je koliko toliko zabavno i fora je.koristi se page source, html itd. dogurao sam dosta daleko. sjecam se da sam otisao dosta daleko od nekih slika patuljaka. u adress bar se upisuju njihova imena, od svakog se slika sejva, pa se gleda pod info, svaka slika ima neko slovo, premetanje i eto odgovora :D :D :beer: |
Ne znam ako ste mislili doslovno najteža :D onda je to ova http://www.addictinggames.com/theworldshardestgame.html
Došao sam do lvla 25 prije par mjeseci (nisam imao šta radit po ljeti). |
ako neko zna rjesit 20. na ouverture-facile nek mi javi na pm.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:00. |