![]() |
8.11 RC1
|
yebote pa tek je 8.10 izašel i vec ima 8.11 RC?
|
Vjerovatno su se sjetili da još postoje korisnici 3870 kartica za fan control...
|
Vidio još sinoć tu:
http://www.rage3d.com/board/showthread.php?t=33933936 ali nema baš povratnih informacija... |
omg ovo je bilo brzo :S
|
Ovo ide u nedogled:hitthewal:
|
ATI stikes again :banana:
Pa tek sam skinio 8.10 official :D |
Citiraj:
Citiraj:
Da li vi dečki uopće znate kako ovakve verzije završavaju na netu? Najčešće od nekog vendora, svi "proizvođaći" grafa dovbivaju i zadnje drivere, tako i one koji još nisu dobili odobrenje MS-a ili samog ATI-ja. Trenutno se štancaju slabije serije, ona dođe sa CD-om na kojem su "novi" driveri, netko to stavi na net i čim vidi tri nove extenzije za OGL otvaraju se teme sa novim prefiksom verzije koja još nije izašla. Mislim-oduvjek je tako bilo, samo se u zadnje vrijeme više govori o tome. |
Citiraj:
|
LoL, a tek stavio 8.10, premda ne vidim pomaka u odnosu na 8.9 verziju.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se tiče performanse, uvjek nešto spominju, ali nevidim napretka :fiju: |
Sta da kazem??? LOL
Nvidia ima super drivere ,a ati ima super grafičke, e kada bi se to nekak iskombiniralo mi bi dobili jedan odlican komad hardvera sa odličnom softverskom podrškom!!!! |
Citiraj:
Dobre da ali super, baš se ne bi složio, ali ipak su bolji od ATI-jevih. |
Dečki, ovo je thread o 8.11 RC1...pa ako ste ih isprobali onda pišite, Nvidia-ATI prepucavanja od sada brišem, dosta bi bilo spamare.
|
Citiraj:
HD3xxx=davna prošlost:kafa: |
A kaj bu ti ta priglupa opcija u CCC-u kad imaš ATT?:stoopid:
Nije vrag da imaš problema sa 3870? |
Citiraj:
A radi li ATT sa 3870x2? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Eto, ak niš drugo, izašo Far Cry 2 hotfix, koji pobolšava performanse u zadnjih nekoliko serija grafa, tako da im pola opraštam, al pola pamtim.... :respekt: |
Citiraj:
Ja stavim drivere i izbencham par igri kaj igram i to je to...oduvjek je to tak. A ne da napišu 20% porast u COD4 i na dnu malim slovima da se to odnosi na 1920x rezu:) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ne bi znao, nisam skinuo 8.11
|
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:45. |