![]() |
canyon ruter kveščn
imam doma onaj jefitlen canyon ruter i sve radi bez greške na 2 lapa i desktop... net, vnc, šeranje fajlova, printanje etc.
inače ruter je za te pare stvarno pro. međutoa kad prebacujem fajlove preko mreže, tj. preko rutera, plafon prijenosa je 1.2mb/sec što znači ultra slow. cijela mreža je 54mbit, signal dobar i u adhoc modu između kompova prijenos je normala, ali odkad je ruter sjeo u kombinaciju transfer je koma. ima tko slična iskustva? |
Hmpf, IME, it's a feature, not a bug. Bio to onaj mondeni Linuxom potpomognuti Linksys, nekakvi (pre)skupi Dlinkovi ili shrotex Kenjoni, ista stvar. File transfer je sarolike brzine no uglavnom, jednom rijecju, odvratno spor (tako negdje, cirka ~MB/s).
|
e buba moj, onda se mogu yebat :D
|
pa mos al svi znamo pravu istinu :D:D:
|
ako je transfer tak spori, nem smisla mrezu drzati na 54mbps, stavi ju na 802.11b mod odnosno 11mbps.
inace, ako trebas brzo prebacivanje velikih fajlova, ne gine ti nabavka kablova :) |
WF-514 dobar ruter a ponekad blesira koju neće spajati na wireless ( potrebno kratko resertirati ) na wireless skida brzinom 1-1,3mb/s
na LAN stabilan bez greške |
zakaj bi stavljao sve na 11mbit?
trebalo mi je za prebacivanje tipa 20-30gb, ali sam na brzaka spojio cross lan i to sredio... samo me zanimalo da li je ta moja brzina normala ili se može nešto napraviti. meni se nije ni jednom zblesirao, uptime trenutno mu je preko mjesec dana. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:22. |