![]() |
koji hladnjak izabrati za OC AMD 2500m
Volcano 9
Thermaltake Extreme VOLCANO 12+ ? Vantec Tornado's koje bi temperature razvijao procesor da se ubrza na 2500mhg? |
Zalman 7000B-Cu ili neki ThermalRight
Thermaltake zaobilazi u velikom luku jer nisu nekaj posebno, a ventovi zuje za popizdit. |
Zalman 7000B-Cu definitivno: goood :
|
Thermaltake Extreme VOLCANO 12+ nikada.
devetka ajde još nekako, ali 12 nikada :) Zalman rulz ! |
Citiraj:
|
e sad.....znam da je Zalman bolji ali kosta oko 400 kuna, sto mi je puno, a k tome jos mislim da i nece stati u kuciste jer je napajane od ovog hladnjaka udaljeno svega 1-2 cm....a to bi znacilo ulaganje i u novo kuciste....eee...
Sad koliko je losiji taj T 12+ ili 9 ? ...ak je malo losiji onda mi je daleko bolja ta investicija. gledam po raznim siteovima revizije tih procesora i dosta odskacu jedno od drugih .... sad gledam da GlacialTech Igloo 2510pro (il tako nesto) je samo malo losiji od T 12+ !?!?...kaako... zasto nevalja taj T12+? Vec sam ionako "bacio" na stari proc 500 kuna... |
eee... a da stavim Papst na ovaj hladnjak od CoolerMastera...
Dosta je velik.... Sto mislite da se stave dva-tri papsta jedan na drugi i onda se to montira na procesor? Da li ce se dobiti proporcionalno tome povecanje protoka i povecanje buke?...te kolika bi to onda bila razlika u odnosu na termaltake? |
Citiraj:
Extreme Volcano 12+ je sasvim OK cooler. Imam ga mjesec dana i temperature mi ne prelaze 53 C. Ako imaš OK protok zraka u kućištu, onda ga preporučujem. |
Meni se temp mobilnog 2500 AMD-a krece oko 47-55 postavljenog na 2.19 (12,5 X175) ...
dal bi onda uopce bilo kakvog ubrzanja o odnosu na Aerolite ak bi stavio V 12+?Vjerujem da bi buka bila veca..ili? uspio sam ga postaviti stabilno na 2,5Gh al tad je tem prelazila 60C |
Citiraj:
Na kojoj voltaži? |
Thermalright.
Ak ti Zalman ne stane Thermal Take je smeće. Baze s loše a ventilatori su glasni. Ak te zanima ima ti ja jedan Thermalright SLK 900A za prodat+80mm vent ili bez njega ak te zanima javi mi na PM. Thermalright su izvrsni kuleri kaj ti svatko tu na forumu može potvrditi. |
Kakvi su ovi GlacialTech hladnjaci? Trebam nekvoga jeftinoga koji bu mi malo bolje ohladil proca...jer mi se sa ovim ThermalTake-om orb dosta grije... zna biti do 53 dok je ful optereceni...
|
Ako trebaš dobar hladnjak za male pare onda Spire Falcon Rock 2 , 60ak kuna
|
Citiraj:
a što se Volcano12 tiče on je ok cooler ako ne overclockaš i ako imaš dobar protok zraka. zapravo na maksimalnom broju okretaja dobro hladi, ali buka je jednostavno prevelika. zašto ne Zalman 7000 Al-Cu ? |
Dobro ti Horza kaže.TT je stvarno GLASAN!
A što je najgore, hlađenje mu nije nešto superiorno. Ipak, dobro hlađenje košta, i s tim se treba suočiti(jako tiho i jako snažno pogotovo).Ipak, ima par dobrih jeftinijih hladnjaka... |
Citiraj:
sve sto sam citao..i to jako puno toga...stvarno sam se nagledao raznih testova sa svakavim rezulattima.... |
Kako da ubacim sluku u svoju poruku..htio bih nesto poslati da vidite ogromne razlike izmedju testiranja i onoga sto ja imam..
|
Citiraj:
DakleNE!!!!! |
Znaci najbolja opcija poslije zalmana je Thermalright i neki drugi cooler ...ak je to vas savjet onda idem na to....
Zalman mi ne stane u kuciste, bar kako mi se cini ....odokativno... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:23. |