![]() |
3.1Ghz na default naponu???
Naime,pročitao sam negdje da procesor kao moj radi na 3.0 na default naponu pa ajd da probam i ja.Probam na 3.0,napon def. i radi normalno,isprobavam dalje i došao sam do 3.1 na def. naponu ali dalje ne mogu zbog memorije,uskoro kupujem Kingmax na 466Mhz pa ću konaćno vidit dokle ide procesor!Što mislite o tome s naponom,da li sam neku odličnu seriju dobio ili šta?
|
Izgleda da si dobio neku prokleto dobru seriju.
Preporučio bi ti A-Datu 500 jer je bolja memorija od Kingmaxa i ide ko luda, al se i grije. |
Stavi omjer memorije i CPUa 5:4 i još diži FSB.
Stavi fsb na 270 i napon na 1.625V. 110% će ti bit stabilan |
Citiraj:
on je P4 manijak!:D :D |
Citiraj:
|
ma idu p4 ko gluhe svinje... :D
|
Citiraj:
|
To je odličan rezultat za 2.4B
Ja sam svog 2.4B uspio natjerat na 3250 MHz. Bez obzira ako je B ili C, ako imaš Abit ploču onda možeš naštelat da koristi omjere za 800 FSB procove i izabrat 5:4 |
Citiraj:
Imam Gigabyre ploču a tu ne mogu to namjestiti. |
ajd da se i ja malo javim:D
ja imam 2,4c i nemrem ga prek 3,1 oc-at, al brijem da je problem u maticnoj, jer nemrem dizat voltazu chipseta kolko god dizao napon na procu, sve kaj je prek 3,1 je nestabilno, probal sam cak i s naponom od 1,72 il tak nes (najvisi kaj mi ga maticna dopusta) i opet ne radi. mem me ziher ne koci (a-data vitesta (stavil sam vent tak da sam rijesil problem grijanja :D ), cak sam i omjer mjenjal, al nis, dakle onda je ziher problem u mobo :rambo: |
Mozda ti procesor jednostavno nemoze preko 3.1 :rambo:
|
Citiraj:
|
natjerat cu ja njega, makar se zdimil :D
|
Citiraj:
ZDIMIT češ ga, jeli, ahaaaaaaaaaa:rolleyes: |
da i ocu nemrem ga skurit, komp se sam ugasi kad se pregrije (isprobal sam kak "radi" bez hladnjaka :D ), tak da nis od toga :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:11. |