![]() |
My Network Computer pitanjce
Ovako glasi:
Spojim dva kompa kod sebe kući. Sve radi, internet, mreža sve. Shearam jedan folder. On mi se pokazem na drugom kompu i sve mogu pristupiti i sve pet. Ali problemi nastaju kada ja taj folder unshearam. Na drugom kompu mi se i dalje prikazuje kao da je shearan tj. neželi nestati. Probao sam ga obrisati, ali onda kada shearam isti folder nezeli se uopce prikazati. Sve radi ako idem \\ip_od_kompa. Mene bas zanima zasto taj My Network Places neradi. Frend kaze da je to smece i da to nevalja koristiti. Meni nije problem koristiti na bilo koji nacin ali me stvarno jako zanima zbog kojeg razloga taj my network places šteka. može li biti do windowsa ili? Hvala |
Citiraj:
|
Media Center.
|
My Network Places su primarno tvoje mrežne lokacije, zato se i zovu tako i nemaju veze s onim što je stvarno na mreži. Od dijeljenih stvari si dodaš što želiš, a ostalo obrišeš. To što se shortcuti pojave odmah kod prvog pristupa dijeljenim resursima je normalno, a dalje o tebi ovisi što želiš od toga ostaviti. Windowsi su upamtili da si ti neki shortcut obrisao i dalje ga neće prikazivati. Moraš ga dodati ručno, ako želiš da opet stoji gdje je bio.
Citiraj:
|
A kako opet dodam da stoji tamo gdje je bio?
|
Ili drag & droppom ili na Add a network place...
|
|
Thanke :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:11. |