![]() |
bex ideja...
bok,
imam problem sa jednim kompom i nemam uopce ideje kaj je razlog... uglavnom, driveri za zvucnu (soundstorm) se sve 5 instaliraju no zvuka cuti prek zvucnika/slusalica/whatever ni za lijek... sve kao shtima, sve je tip-top ali vraga. jel' imao slucajno netko takvo iskustvo? ili je jednostavno nekaj crklo? |
Ja sam imao isti problem i mučilo me to par dana već sam bio sve pripremio da ju odnesem na servis, i onda sam pospajao ama baš svaki kabel koji ikakve veze sa zvukom i proradilo. A i danas ne shvaćam u čemu je bio problem pošto je prije radilo i bez problema i bez tih kablova.?????
Stvarno neznam razlog al meni je na ovaj način nestao.:confused: |
Re: bex ideja...
Citiraj:
Reinstalacija,paljenje, gašenje...prespojio sam sve živo i ponovno spojio.Namučio se ko pas.Odjednom proradilo.Naravno, nikad nisam saznao, niti dan danas znam u čemu je problem.Sve je to bilo odjednom, a niti za vraga... Opet, može biti da je nešto otišlo(?).On pronalazi hardver, ali on ne radi(?).Drugo iskustvo:krepao izlaz na zvučnoj!Prvo mislil da je zvučnik...ali radi!doslovno je krepao jedan izlaz!5.1 mi se "downgradeao" ... BTW:Ozrene, jel mi to corsair furamo?:D pinsla bi poludio...:beer: :beer: |
Re: Re: bex ideja...
Citiraj:
|
Re: Re: Re: bex ideja...
Citiraj:
Pinsla, daj:beer: :beer: :beer: :beer: |
sigh... vidim da se to i ostalima ponasalo tak da se samo moze reci "lud zbunjenog"... nis, bum jedan dan sve pocupal nutra-van pa mozda greskom proradi
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:52. |