![]() |
Preporuka wireless modema/routera sa printer sharing opcijom
Dakle kao što naslov kaže trebao bi preporuku wireless uređaja koji ima mogučnost printer / mass storage sharinga,znaći da ima USB port na sebi(tipa Siemens SE555).U obzir dolazi wireless adsl modem/router ili samo router koji ima tu mogučnost.Ako se radi o modemu potrebno je da podržava iptv zbog maxtv-a.
U oko mi je upao Siemens Gigaset SX763 ali je problem što ga ne mogu pronaći nigdje u trgovinama. Unaprijed se zahvaljujem! |
E ovako po mojim saznanjima ako ti teba uređaj koji podržava IPTV tada ti treba uređaj iz T-com ponude KlikniMe ako ne želiš kupiti od njih uređaj tada ti ostaje opcija da nađeš u nekom dućanu neki od uređaja koje i T-com nudi te da usnimiš T-comov firmware koji podržava IPTV.
Da se razumijemo, nemožeš kupiti bilo koji uređaj koji podržava IPTV jer neznaš postavke za IPTV! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
*po nekim infima dotični pridonosi nestabilnosti |
Još jedna od opcija je printer sa mrežnom podrškom (vjerujem da bi se moglo naći za "normalne" nofce) ili network > usb print server.
|
A pošto želi i storage rješenje uvijek preostaje My Book.:care:
Očito je uređaj sa željenim mogućnostima teško pronaći. |
Mislim da je ipak jeftinije rješenje naći takav router nego kupiti My Book i novi printer sa mrežnom podrškom.Uspio sam pronaći router,USRobotics Wireless MAXg Router
5465. |
Još jedno rješenje za željeno ROUTER ASUS WL-500GP/EU (WAN, 4LAN, wireless 802.11b/g, USB 2.0 storage/printer, može radit kao AP).
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:19. |