![]() |
pomozite! thompson speedtouch problem
dakle...primjetila sam da je puno problema sa ovim routerom al nisam naišla na moj, odmah se ispričavam ako ovakva tema postoji a meni je promakla. problem: želim se spojiti sa laptopa na dotični router, i na laptopu je sve korektno podešeno sigurno, i nikako da mi nađe dotičnog, ali nikako podesiti kako treba sve sa ovim modemom. u onom konfiguratoru modema uspješno sam podesila bežičnu mrežu i onda bih trebala u control panel i pod network conections bi trebalo stajat wireless network al to nikako da dođe tu. što da radim? di griješim? molim vas za pomoć!?:hitthewal:
|
Citiraj:
Glupa pitanja, al tak izgleda ako nemas wireless network connection u network connectionsima. |
Citiraj:
|
znaci na drugi router se možes normalno spojit svojim laptopom?
|
Citiraj:
|
Pa gdje nalazis susjedov router i kako znas da je to susjedov router?
Kako se spajas na njega? |
Windows XP will show an icon with a notification that says it has found wireless networks.
The steps below apply only if you're using SP2. |
Citiraj:
|
u cemu ga je nasao? Jel ti iskocilo kaj? neka ikonica u trayu?
|
hmm, ako se ne varam odma kod paljenja wireless-a (aj ne bas odma :))bi treba ikonica popup-ati u trayu da su pronađene mreže. Jedino ako je ta ikonica iskljucena, al ne vjerujem kad kod susjeda sve sljaka. Probaj se žično spojit na router pa vidi sta veli.
|
vjerojatno je ukljucen neki drugi program za upravljanje wlan karticom.
control panel-- administrative tools--- services, i tamo nadji wireless zero configuration, klikni na njega i na start tihs service. Nakon toga bi ti se trebala pojaviti ikonica wireless networks |
meni je to ukljuceno i opet nista:(
|
A onda postavke Wireless Access Pointa?
Network Name (SSID) Broadcast Network Name Wireless Auto Configuration is Enabled and a Third-Party Wireless Configuration Tool is Installed? |
Gdje se to nalazi
|
Koje? Zaštita WLAN uređaja
Citiraj:
|
nerazumijem eng
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:50. |