PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Pržilica ode bye bye???! (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=12097)

Ivan Tartar 15.08.2004. 13:50

Pržilica ode bye bye???!

U zadnji tjedan dana sam bas pravio nekoliko backupova vaznih podataka;) i od 10 jebenih cdova samo je jedan uspjesno snimljen!!!

Imam LG 52x24x52 przilicu, staru ni godinu dana, i do sad je radila normalno, a sad je poludjela!!! Snimam u Neri, 24x, i snimanje protekne bez ikakvih poruka o greski u snimanju, sve uredno i na kraju pise da je cd smimljen uspjesno - a NIJE!!! U biti snimi kojih 150-200 mb (vidi se na cdu da je smimljeno tek 1/5).

Sta bi moglo biti u pitanju, ponavljam nisam nista mijenjao u zadnje vrijeme, nego je problem nastao "odjednom, sam od sebe".
imam xp-sp2, abit nf7-s, barton 2500, 512 mb, hd maxtor 80mb, a kabel je ata-133

Da li je problem u przilici?:confused:

vga killer 15.08.2004. 14:22

Moguće je da je jednostavno riknula. Probaj u drugom komp.

Ista stvar se meni dogodila s TEAC-om. Najedanput neće pržit kak spada, a čita bezgreške. :grrr:

dr.fiksi 15.08.2004. 15:12

Re: Pržilica ode bye bye???!

Citiraj:

Originally posted by Ivan Tartar
U zadnji tjedan dana sam bas pravio nekoliko backupova vaznih podataka;) i od 10 jebenih cdova samo je jedan uspjesno snimljen!!!

Imam LG 52x24x52 przilicu, staru ni godinu dana, i do sad je radila normalno, a sad je poludjela!!! Snimam u Neri, 24x, i snimanje protekne bez ikakvih poruka o greski u snimanju, sve uredno i na kraju pise da je cd smimljen uspjesno - a NIJE!!! U biti snimi kojih 150-200 mb (vidi se na cdu da je smimljeno tek 1/5).

Sta bi moglo biti u pitanju, ponavljam nisam nista mijenjao u zadnje vrijeme, nego je problem nastao "odjednom, sam od sebe".
imam xp-sp2, abit nf7-s, barton 2500, 512 mb, hd maxtor 80mb, a kabel je ata-133

Da li je problem u przilici?:confused:

LG pržilice?Nekako nisam siguran u te... :rolleyes:
Moguće da je otišla.Prikopčaj an drugi komp, pa vidi.
Na kraju svega, probaj updateati i firmware, pa vidi.

Chozen 15.08.2004. 15:30

Koje medije koristiš? Jer je meni od 10 Princo CD-a (valjda ih moja prža ne voli...:D ) ispravno bilo samo 3 njih...isto mi je se uredno zapržio...al mi nije htjelo pokrenuti podatke na cd-u...tj. filmove...

Ivan Tartar 15.08.2004. 22:16

Citiraj:

Originally posted by Chozen
Koje medije koristiš?
Koristio sam Traxdata i one Kvark, danas mi je bio prijatelj sa svojom przilicom (isto lg) pa smo nju spojili da vidim jel do kabla i sl., njegova je radila normalno, donio je i ide kabal pa sam svoju spojio preko njegovog kabla na drugi ide i radila je! Snimio sam 4-5 cdova bez greske (valjda!), uglavnom bili su citljivi. I sad veceras idem snimit jos jedan kad ono opet - qrac!!!:fuming: :fuming: :grrr: OPET sje... cd!!! Sve opet po starom, nero kaze uspjesno snimljen cd, a ono na njemu mozda 100 mb podataka!!!!

Probacu je odnijet kod prijatelja pa cemo vidit.

Ali najvise me ubija to sto malo radi malo ne!:grrr: Kako je to moguce???!

Veki-os 15.08.2004. 22:40

Ja prodajem Plextor cd pržilicu,40x12x40,meni više ne treba kupio sam Dvd pržilicu a i vidim da si iz Osijeka pa bi se mogli dogovoriti ak te zanima?Cijena je 150kn.

virty 16.08.2004. 10:56

Citiraj:

Originally posted by Ivan Tartar
Koristio sam Traxdata i one Kvark, danas mi je bio prijatelj sa svojom przilicom (isto lg) pa smo nju spojili da vidim jel do kabla i sl., njegova je radila normalno, donio je i ide kabal pa sam svoju spojio preko njegovog kabla na drugi ide i radila je! Snimio sam 4-5 cdova bez greske (valjda!), uglavnom bili su citljivi. I sad veceras idem snimit jos jedan kad ono opet - qrac!!!:fuming: :fuming: :grrr: OPET sje... cd!!! Sve opet po starom, nero kaze uspjesno snimljen cd, a ono na njemu mozda 100 mb podataka!!!!

Probacu je odnijet kod prijatelja pa cemo vidit.

Ali najvise me ubija to sto malo radi malo ne!:grrr: Kako je to moguce???!

Meni su Kvark mediji svih vrsta katastrofalni, izbjegavaj ih!

Michel 24.08.2004. 19:42

Izbjegavaj Kvark i Ednet.
Ednet radi sve super do samoga kraja
gdje ima problema sa zapisnim slojem
i ima pun kufer grešaka!!
Uvjerio se na Teacu, i Plextoru!!!!
Također SP2 nije dobra ideja ima jako
velikih probleme i samo što je izašao opet je povučen.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:59.