![]() |
Pržilica ode bye bye???!
U zadnji tjedan dana sam bas pravio nekoliko backupova vaznih podataka;) i od 10 jebenih cdova samo je jedan uspjesno snimljen!!!
Imam LG 52x24x52 przilicu, staru ni godinu dana, i do sad je radila normalno, a sad je poludjela!!! Snimam u Neri, 24x, i snimanje protekne bez ikakvih poruka o greski u snimanju, sve uredno i na kraju pise da je cd smimljen uspjesno - a NIJE!!! U biti snimi kojih 150-200 mb (vidi se na cdu da je smimljeno tek 1/5). Sta bi moglo biti u pitanju, ponavljam nisam nista mijenjao u zadnje vrijeme, nego je problem nastao "odjednom, sam od sebe". imam xp-sp2, abit nf7-s, barton 2500, 512 mb, hd maxtor 80mb, a kabel je ata-133 Da li je problem u przilici?:confused: |
Moguće je da je jednostavno riknula. Probaj u drugom komp.
Ista stvar se meni dogodila s TEAC-om. Najedanput neće pržit kak spada, a čita bezgreške. :grrr: |
Re: Pržilica ode bye bye???!
Citiraj:
Moguće da je otišla.Prikopčaj an drugi komp, pa vidi. Na kraju svega, probaj updateati i firmware, pa vidi. |
Koje medije koristiš? Jer je meni od 10 Princo CD-a (valjda ih moja prža ne voli...:D ) ispravno bilo samo 3 njih...isto mi je se uredno zapržio...al mi nije htjelo pokrenuti podatke na cd-u...tj. filmove...
|
Citiraj:
Probacu je odnijet kod prijatelja pa cemo vidit. Ali najvise me ubija to sto malo radi malo ne!:grrr: Kako je to moguce???! |
Ja prodajem Plextor cd pržilicu,40x12x40,meni više ne treba kupio sam Dvd pržilicu a i vidim da si iz Osijeka pa bi se mogli dogovoriti ak te zanima?Cijena je 150kn.
|
Citiraj:
|
Izbjegavaj Kvark i Ednet.
Ednet radi sve super do samoga kraja gdje ima problema sa zapisnim slojem i ima pun kufer grešaka!! Uvjerio se na Teacu, i Plextoru!!!! Također SP2 nije dobra ideja ima jako velikih probleme i samo što je izašao opet je povučen. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:59. |