![]() |
monitor
Zasto mi se kad igram igre dogaša kao da mi teksture pucaju,
to se inače ne primjeti u svim igrama ali recimo u doom3 se primjeti a u ostalima malo. to izgleda onako kao da se izljeva po ekranu i to se dogaša sa strane od monitora(i lijeve i desne) dali moda znate ta je to? sync master 793 DF |
Re: monitor
Citiraj:
Ako ti se nepreljevaju boje kad nesto cackas po windowsima onda VGA ima problema sa 3d grafikom, ako imas garanciju odfuras na servis ili ak nemas moze posluzit kao testna ili jednostavnije kos za smece! |
shit
de mi reci znas li koji program koji nadgleda temperatura graficke i harda |
Citiraj:
|
jesi siguran da je to do grafe...
temperatura memorije(na grafi) i chipa(na grafi) je oko 65 |
Citiraj:
temp GPU-a je OK, al memorija, to bi se zabrinuo, ipak malo previse, meni je memorija topla, al nije da nemrem stavit prst na nju. Mozda oko 40, cak sam i previse rekao! Obicno se artifekti javljaju zbog pregrijavanja memorije, rijetko kad zbog GPU-a! Probaj kod frenda! |
evo vidi ovo
sad sam upalio komp i nisam nita radio osim surfanja i ovako mi je temperatura na grafi chipset 54 C ram 46 a kad igram onda ona raste....dosta |
Citiraj:
3D grafika je punozahtijevnija, puno vise algoritamskin proracuna, znaci vece opterecenje, jace grijanje, pregrijavanjem se unistavaju tranzistori unutar memorije i dolazi do raspada slike... Po tom zakljucku kad se memorija zagrije tebi se pocnu stvarat artifekti! Probaj stavit neko hladenje na nju, mozda pomogne! |
ma u win je sve ok
u ostalim igrama se malo primjeti u doom3 se primjeti dobro |
Kak je ljekra rekao, to ti je do memorije.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:29. |