![]() |
kako napraviti forward port na Utorrentu sa ZyXEL routerom
evoga ovako nabavio sam si MAX ADSL flat paket i sad asm poceo kopat po netu i skidat svasta (vecinom sa UTorrentom)
i sad mi je jedan frend natuknuo da ga mogu ubrzat sa Forward portiranjem al on nema vremena da mi to objasnjava zato bih ja zamolio nekoga od vas da mi pomogne imam windows XP Pro. sp2 :fala: unaprijed <-=EdIt=-> : ako bi neko imao toliku zelju da mi to sve objasni potanane preko MSN evoga : kruno_a@hotmail.com, i kao sto naslov kaze imam ZyXEL router |
|
Citiraj:
|
Škola engleskog?
|
a sta ces znam ja pomalo engl. al cu se lakse snac na hrvatskom
a boze moj materinji jezik je uvjek laksi |
Origigi: http://portforward.com/english/route...2/Utorrent.htm
i strojno prevedeno: http://translate.google.com/translat...-8&sl=en&tl=hr Čitam ovaj prevod i krepajem od smija al vjerojatno će pomoći. |
Citiraj:
ja sam si stavio i staticki IP i kad sam njega namjestio nije vise htjelo tovorit niti jednu stranicu a kontrolna stanica neizgleda kao tamo na slici o ono se odnosi na neki router p-660HW-D1 a ja imam P-660HW-D3 i dosta da nebude isto :S kmeeee:wtf2: |
Imaš dovoljno informacija ovdje na Mrežama kako postavit fiksnu IP adresu (sve šta s tim ide). Tek kad to rješiš onda možeš na otvaranje portova za torent.
|
Citiraj:
|
Kako je izgledao IP koji si si dao?
|
Vjerojatno nije popunio Gateway i DNS rubrike...
|
DNS i Gateway ti moraju biti isti da bi radilo!a Gateway je po default-u za taj router 192.168.1.1!
btw imam takav uređaj i meni radi savrseno osim kaj mu trebaju 2 gladne godine da se spoji na net ak je ugasen:Machineg: |
|
sve je to ok!
al ja nemam ono ispod broja modela ono sa plavim slovima i neznam to upalit da ga hebes kaaaaaako?:care: |
Moraš se logirati u modem sa ispravnom lozinkom, nemaš opcije jer si logiran nešto kao promatrač :D Možeš samo gledat i ništa ne prčkati.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:43. |