![]() |
izvlačenje "masti" iz kompe u sigu(1.)
Što bih mogao dobiti?Očekujem između 2.4 do 2.6Ghz, ali ne znam.Sve do granica zalmana, nikakavo overvoltanje više od recimo 10%.Sad je cpu na 45.Nisam još probao dokle ide, ali dajte projekcije pa probam-baš me zanima tko će biti u pravu.
|
Mislim da bude 2,4 max.
|
kolko si ti "masti" iz novcanika istisnuo....:D :D :D
|
Citiraj:
Zbog ovog mog mobilca i neuspjeha s njim...nekako sam nevoljan pritiskati a64.Da mi i on ne "elektromigrira" ili što već i ode onda mojih xxxx kn u PM. |
ABIT softmenu je Z A K O N.Bez ičega sam u par sekundi digao na
2475 MHz, bez voltaže i ičega!225 * 11.Mislim da će ići preko 2500 bez voltanja!Nove oklade... |
To je ono,kupio sam ferrarija sa 600 konja idem ga nabrijat na 800,malo mi je spor:D .Ja bi ti preporučio da proc spustiš za koji megaherc,kao i voltažu,jer ti oc svarno ne treba:beer:
|
neznam dali si znao (ako jesi zanemari)...na nforce3 250 se ne diže voltaža čipsetu pri overclocku jer daje manje više kontra efekt....uglavnom će ti ploče ići do 245-248 :D bez podizanja V
|
Citiraj:
htio bih doći do ratinga 4000+.Tj ekvivalent pentiumu 4 na zilion Teraherca.:D(šala) Ne treba, to je stvar probe, a proc je stvarno genijalan primjerak!na 1.5V(default) sam najviše našao 2435 čini mi se, a ja sada vozim na 2508 sa 1.5v(default).Gdje si tor...propala ti predviđanja:beer: |
230x11=2530Mhz=BSOD i lock windowsa:(
... s obzirom da je sve na standardnoj voltaži, možda kiksnem malo volte, na 1.6.Sve u svemu-sada kako radi na defaultnoj V to bi bilo valjda nekih 3950+? |
Citiraj:
|
Daj nabaci kakvu sliku .. ovo moram imati na pozadini ;) :p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:24. |