![]() |
Firefox extenzija za pravljenje linkova iz teksta na nekoj stranici
Na nekoj stranici ima recimo link ali nije klikabilan nego ga se mora kopirati i onda pastati u adressbar. Dosta zamorno.
Pa ako netko zna neku ekstenziju koja bi mi taj link pretvorila u onaj "plavi" link tako da samo kliknem na njega pa da se otvori? |
Postoji koristim ju vće godinu dana i savršeno radi.
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/190 preporuka svima |
Preporod :care:
:chears: |
Jel možeš pojasniti kako se to koristi, tj ne kužim founkciju/ulogu tog addona... Hvala...
|
Zasto jednostavno u firefoxu ne oznacis text linka i povuces ga u address bar mishem.
Jednostavno. Firefox 3 to moze. |
Ovako ga samo kliknem scroolom i otvori mi ga u background tabom
npr. google.com će linkfication pretovriti u google.com |
Citiraj:
|
A imate i ekstenziju "Connect to address" pa samo obilježiš miše, desni klik i connect to address.
|
I dalje je moj addon najpraktičniji samo klikneš nema selektiranja i copy paste ili šta već
|
Ja oznacim tekst na stranici povucem ga i dropam u address bar. Ne kopiram i ne pastiram, kako kazes. I ne treba mi nikakav addon za to.
|
Citiraj:
|
ma jok pun mi je k oznacavanja teksta. svako malo oznacis krivo tipa razmak, od hxxp://www.google.com oznacis .google.com pa ti nista ne otvori.
A i kako bi taj link otvorio u novi tab? |
CTRL+T i odvuces ga na tab i ispustis. Ako imas problem sa oznacavanjem, ne moze ti niko pomoc, instaliraj addon.
|
nije da imam problem s oznacavanjem vec kada puno puta to radis omakne ti se. pa te onda to naljuti.
I nije mi jasno zasto vas smeta sto ljudi koriste addon? Pa to i je svrha addona da ti olaksa koristenje. Ako cemo tako, onda se pitam zasto ljudi koriste AdBlock+ kada mogu blokirati reklame s HOST fileom? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:11. |