![]() |
CoolerMaster Hyper6 - Cooler za sve eXtremne overclocker
Jeste li vidjeli CoolerMaster Hyper6 cooler...
Ima 6 ogromnih cijevi za odvođenje topline, sav je od bakra, ima masivan ventilator na sebi, i najbolje od svega: u passivnom modu hlađenja je skoro duplo bolji nego Zalman A7000Cu!!!!!!!!!!!!!!!!!!:fuming: |
upozorenje: biti češ pregažen od strane super sonica,moderatora i predsjedništva Ž deronja jerbo nisi ThermalRight uvrstio u poll :D ...šala naravno i dobro došao na forum :beer:
hyper6 je odličan cooler iako je greda što ne podržava socket A i 939 :rolleyes: a test u kojem je hyper6 DUPLO bolji od 7000A Cu se zove plačeni oglas ;) |
Ne bi baš to pripasivao na svoju ploču, jer je djubre visoko, a moment = sila x krak...
Jednom rječju overkill... |
...
btw. jer ikako moguce SAM napraviti pasivni cooler za proc?
msilio sam uzet komad bakra,obradit ga, staviti one cijevcice za centralno grijanje itd. i zalotat? malo nadogradit zalmanovog pasivca za nb i stavit 12cm vent da pokriva CPU i NB? samo me zanima jeli moguce? -dosadno mi je LOL |
Kako ne bi bilo moguće , vidio sam na netu kako je lik od bakrenih listića napravio hladnjak i fakat je zakon hladio, CNC mašinu u ruke i udri :D
|
Re: ...
Citiraj:
http://www.heatpipe.com/heatpipes.htm |
...
a cuj... kako god bilo vjerojatno bi bolje hladilo nego sadasnji aluminijski pasivac bez ikakvog heatpipe-a...
A to bi radio ionako iz zezanicije... da zelim pravi jaci oc otisao bi i kupio thermalright... |
Ako sami želite raditi svoje hladnjake, pročitajte što ovaj čovjek ima za reći, po meni najbolja uradi-sam stranica unazad 5 godina.
Između ostaloga ima i kako napraviti heatpipe. http://www.benchtest.com/ uživajte |
...
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vidim da je TIHI ThermalTake u velikoj prednosti. :D
|
Ja sam krivo kliknuo, mislio sam da je ThermalRight :clap:
|
...
ok sve znam... di da kupim cijevi itd...
samo gdje da kupim komad bakrA?!? LOL |
U bakrarnici:D :beer:
|
...
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:24. |