![]() |
ATI Tray Tools
http://cid-a50350ea7a969f0c.skydrive...c/attsetup.exe
Nisam jos puno petljao po tome ali provjereno radi kontrola ventilatora na mojoj 4850HD... |
Gainwardov Experttool navodno isto nudi štelanje ventilatora
http://en.expreview.com/img/software...ertool-ati.exe |
napoakon su valjda poceli.....da se ne mora profil mijenjati....valjda su dosli sada sa odmora pa ce i riva tuner srediti....
|
Radi samo manuelno podesavanje ili je moguce podesiti prema temperaturi?
|
Na mojoj 4850 radi podešavanje prema temperaturama bez problema.CCC sam maknuo sa kompa.
|
Odlicno, tako sam imao na X1950GT, samo ATI driveri + ATI Tray Tools.
|
riva tuner jos ne radi ???
|
Ma jok, ne ocitava temperaturu a kamoli sta drugo.
|
Citiraj:
|
Da, radi na svim karticama koje je ikad podržavao.. 3xxx sigurno.
Btw, samo da javnem da sam jako zadovoljan sa ATT-ovom betom, jer nakon fleshanja sa low-volt biosom mogu napravit profil sa 160 GPU core - 250 memory - 1,083 V - 24% vent i sve radi ko podmazano, fino 7,5A prema GPUZ, 50C core, i troši manje struje od baterijske lampice :D ;) Automatski mi mijenja 3D na 790/1100/1,263V/50-60% fan, i sve 5.. Sad je naletio neki novi BIOS pa me samo zanima dal ćemo moći napokon mijenjati napon i iznad 1,263V ;) Ah da, sve na mojoj ljubljenoj 4870 kartuši :) Imate neke brojkice i mjerenja V/W/A/C u 4870 threadu |
Kako podesiti da vidim obje kartice koje su u CF-u u ATT-u? Vidim samo primarnu, a ovu drugu uopce ne vidim. Kao da ne postoji, iako CF uredno radi.
|
Sa novim 8.8 driverima ili beta driverima mi GPU-Z očitava frekvencije 750/1 MHz... :D
Hehehe, smiješno... Novi gpu-z će to valjda popraviti.... |
@Dizel - ATT još ne podržava CF :(
@Valg - meni sa 4870 dela sve 5 :) |
ATT koma, nakon instalacije se ruse igre i zblokira komp.
Sve fino radi sa obicnim driverima + CCC, pa cu tako i ostaviti. |
Meni radi solidno, cak i sa CF-om, jedino sto ne izlistava sekundarnu karticu.
|
Ati tray tools v1.3.6. 1042
Nisam nasao temu slicnu ovoj pa eto...
Znaci konfa je iz moj komp Skinio sam att da smanjim brzinu vrtnje ventica na gpu ,prava zujalica na 100%:) I sve radi super dok neiden uc u igre ,nece da udje ,baca neki erorr. Iskljucin att i sve radi ,normalno ulazi u igre. Dali se moze ikako namistit da att nedira u same graficke postavke igre(on stavlja uvik sve na max)? A kad ga iskljucim opet zujalica na 100% ,ka da je mlaznjak do mene :) :fala: |
Citiraj:
Ova verzija koju si skinul je već dosta stara, pa ne bi bilo loše da skineš neku noviju ili ako ti ta verzija koju imaš baš odgovara po pitanju opcija, onda pregledaj da li su i drugi imali takvih problema i kakvo je rješenje. |
Skinia san najnoviju verziju (1.6 beta?) ,javim kada probam ,nisam nikad prije ima att pa nije bilo nikakvih profila od prije niti nista ,
a to tipa High Quality teksture 4xMSAA i tome slično je sve stavljenu u opciju da igra odluci(application controlled) |
Evo skinia i installa 1.6.9.1368 verziju ,sad mi pise no supported hardware found kad iden u fan control ,al ocitava takt gpu i takt memorije ,neocitava temperaturu...???
|
Nemas senzor na grafickoj.
|
Citiraj:
Ima san stariju veziju att i sve je radilo ,i fan control i temerature. |
Onda stavi stariju verziju. Treba biti genije da zbrojis dva i dva.
|
Citiraj:
|
Somino, on ti je rekao da prvo vidis kako se ljudima ponasa doticna verzija s doticnom karticom sto je uobicajen postupak kod instalacije tog programcica.
Ocito da su se presaltali na HD seriju i X1XXX seriju je progutao mrak sto se Ray Adams ekipe tice :D Imas stare verzije koje rade dobro, potrudi se malo svojom glavom i nadji si dobru postavku. Ja nisam genije, samo se tako cesljam ;) |
Citiraj:
|
Malo glupo pitanje: kako isključit FPS brojač u ATT-u?
Lud sam, nikako ne mogu pronać. Google mi ne pomaže, sigurno sam nešto gadno previdio. |
Vidi sliku.:)
http://pce.hostili.com/images/Airayools1017qh_thumb.jpg |
Tools&Options -> OnScreenDisplay -> Enable/Disable OnScreenDisplay :D
EDIT: MekĐi, forumfrik :D |
Dizel kome treba takav odgovor, kad možeš dobiti onakvu sliku koja govori tisuću riječi :D
|
Citiraj:
Hvala, ne znam kako mi je promaklo tako očito. Snima sam neki video sa frapsom i to bi mi ostalo na snimljenom rezultatu... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:21. |