![]() |
Može preporuka za ADSL?
Trenutno koristim MAX adsl, START paket. Potrošim oko 4 GB prometa. Nisam baš zadovoljan cijenom trenutnog. Može preporuka za nekog povoljnijeg davatelja usluge adsl-a. Dakle, samo mi treba internet, bez dodatnih usluga TV-a, telefona ili slično.
Hvala! |
DUO Carnet i Metrocarnet ako si student/učenik.
|
Nisam.
|
a koji su ti ISPovi dostupni?
|
Ova tema inače ide pod ISP, a o ADSLu ih imaš dosta - tak da će ti bit premještena i pridodana već nekoj postojećoj.
Mogao si napisati barem koje brzine hoćeš, što ti je dostupno od ISPova, itd. Ako te zanima FLAT, imaš ovu temu: http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=71426 |
Imas samo flate rate od iskona za 130kn bez telefona ako ti je dostupan
|
Citiraj:
|
Citiraj:
O flatu razmislim kasnije. Sada mi je dovoljno 3-4 Gb mjesečno. Brzina mi nije važna. |
|
|
HR.DUO GIGA paket (10GB prometa) = 124kn* mjesečno uz ugovor na 18 mj. + dodatna telefonska linija (cjenik poziva s te linije) + pretplata T-comu 73,20kn = 197kn/mj + pozivi. (U T-com Super 60 paketu imaš besplatnih 60 min razgovora koje možeš iskoristiti, a dalje telefoniraj preko Iskona zbog nešto nižih cijena).
Isplativije bi bilo da ti je dostupan Iskon DUO (nema pretplate T-comu). *Odnosi se na brzinu 2 Mbps/256 Kbps. |
Ovako, zavisi gdje se nalaziš u Zg. Meni je dosta dobra Amis. Trenutno su povećali vezu na 4mbps. za istu cijenu. Uzmeš flat i boli te briga. U Dubravi dobro radi.
|
Ništa mi ne preostaje nego čekati nešto dugo i biti dalje na maxu.
|
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:32. |