![]() |
Miš biti svijetliti/ne svjetliti? :P
Ozbiljno sad.:stoopid:
Zanima me zašto mi miš(optički) ostaje svjetliti kad ugasim komp.Dakle on onak lagano svjetli ko kad je upaljen komp.I kad ga pomičem naravno svjetli jače dakle isto ko kad je komp upaljen. Pitam zato jer mi se na starom kopmu kad sam ga ugasio, miš ugasio također, pa mi je sad to malo čudno.Inače miš je spojen preko ps2 u oba slučaja... :fala: |
Ploča ne gasi napon na portu kad se zgasi komp, normalno je i sve je OK. Jel to neki Genij miš? :D
|
Citiraj:
Kakva je to nepristojna MB pih...:fiju: Da mis mi ima IQ 148(primljen je u mensu):care: |
A možda Click the Allow this computer to turn off this device to save power check box u Device Manageru?
|
Citiraj:
Thx, baš sam takav odgovor tražio, nažalost tu opciju nemogu uključiti :( http://img370.imageshack.us/img370/1...uuuuuuurg9.png :fuming::fuming::fuming: |
A da prvo isključiš ovu ispod - ima li promjene?
|
Nema, probao sam to vec.
|
EDIT: Možda je uključeno Wake on PS/2 mouse u BIOS-u?
|
Ako je uključena opcija paljenja preko tastature i/li miša (neke ploče imaju u BIOSu neke imaju jumpere) miš ostaje svjetliti nakon shutdowna jer je i dalje pod naponom, što je i logično jer da nije nebi mogao služiti za paljenje jel... :D
|
slazem se,u vecini slucajeva je jumper u pitanju. on inace bude na ploci odmah iza os2 porta. Prebaci ga u drugi plozaj i nece vise svjetliti.
|
a i da ne otvaram novu temu ja imam misa i tipkovnicu logitech bezicna i mis i tipk. (cordless desktop ex110) e i kako da ja iskljucim mis jer ja isto kad iskljucim komp mis svijetli i to toliko zdere bateriju...kaj da napracvim ima koje rijesenje soim da svaki put vadim baterije...
hvala... pozz |
Imam i ja Logitech Cordless Desktop LX500 i miš se sam gasi nakon određenom vremena neaktivnosti bez obzira je li komp uključen ili ne. Receiver stalno svijetli, ali to je do Gb ploče gdje se usb-ovi ne mogu isključiti tj. stalno su pod naponom (ne, nema ni jumpera ni opcije za gašenje u BIOS-u)..
|
A može li se In the Device Manager dialog box, expand Universal Serial Bus controllers, right-click USB Root Hub, and then click Properties?
In the USB Root Hub Properties dialog box, click the Power Management tab. The Allow the computer to turn off this device to save power check box is displayed. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:37. |