![]() |
Zyxel P-660HW-D3 ?
Zyxel P-660HW-D3 dobio ga neki dan od t-coma.. radi mi net, preko kabla i max tv, sve 5!!ali nece wireless...kad sam uso u njega i ukljucio wireless..sve ok, spojim se sa iphonom...ali neda mi nista da otvorim..kao da nisam spojen...a jesam, imam signala!! sto mi je ciniti?..sta treba promijeniti ili ukljuciti...?
Hvala!! |
sta nemate pojma?
|
probaj u iphone ako imas ukucati rucno dns od tkoma 195.29.150.3 ili 4 ...
|
ma nece..i mislim da nije to toga...mislim da treba nesto u ruteru mozda...kako se mogu spojit na susjedov?!!a na svoj ne...tj. spojim se ja al nemrem nista radit...surfat,download...idt.
|
Jesi radio po ovim uputama
Ako si radio tako, i nije do iphone-a preporučam ti da zoveš tcom, jer je moguće i da uređaj ne valja... |
ma sve je ok...neznam jel ima veze sto je on u bridge modu...radi mi net prek kabla na kompu, i max tv. i onda sam ja ukljucio wireless...vec je bilo sve namjesteno...samo sam ja onda stavio zastitu, probo sam i bez zastite!!pa jel moguce da je onda do rutera(pokvaren ili slicno)?
|
koliko ja znam ne možeš imat internet vezu preko wirelessa ako je u bridge modu na ovome, jer ako bi mogo imat onda nebi smio bit skopčan sa kompom na net, i morao bi na iphone-u unijet username i password za internet. uglavnom nemoguće, moraš ga stavit u router mode
|
ok....hvala. ako je tako onda moram kupit karticu za komp!!
|
kakvu karticu za komp moraš kupit? koliko sam te shvatio već ti je spojen lanom zyxel i komp...
|
ma je spojen je...al kazem da bi trebo kupit jos wireless karticu za komp...da sebi olaksam u sobi!!! a koliko sam shvatio moram ga stavit u router mod da bi mi radio wireless!!!
|
da tako je, ali kad si u router modu, opet možeš bit spojen kablom na router i imat vezu na kompjuteru preko kabla, kad ti je spojen kabal spojen si na net, ne treba se konektirat kao dial-upom nego ti router daje vezu...
a i sa iphone-om imaš wireless mrežu... |
da znam...sad odo malo kopat pa da vidim kako se podesava u router mode..itd...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:06. |