![]() |
hlađenje OC-anog mobilca-preporuke hlađenja molim-SAMO SUPERTIHO!
Dakle, slušam vas!Tišina je imperativ, kao i dobro hlađenje.
Zalman? |
zalman
|
Potpisujem.
Ili to ili neka kombinacija PAPST+pasivni TR. Sve ostalo otpada, ako želiš vrh ponude. |
Citiraj:
Po testovima sam vidio da nema nikakve razlike(ili gotovo), a ovaj je bitno teži.I da, ima li problema s instalacijom na matične?Mislim, trebaju li neki posebni uvjeti? |
Citiraj:
|
Ploča ti mora imati rupe oko socketa. Koja MBO?
|
i nemoj 100% vjerovat Zalmanovim stranicama ak imaš Abiticu pitaj ovdje kak staviti Zalmanana nju.
|
Ploča je epox 8rda3i
Našao sam slijedeće-> Motherboard component interferes with CNPS7000A/B's clip, preventing proper installation. If the clip is cut off as shown in the picture, the cooler can be installed. :fuming: :fuming: Jel dobijem noževe za kirurgiju:confused: ? |
Jebiga, niš posebno. I ja sam svoj pilio da stane na Abiticu tak da se ne uzbuđuješ. To čudo je ogromno. Promjer venta je 92 mm a OKO njega je još hladnjak tak da ...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam nedavno kupovao novi cooler, ali sam odustao od zalmana zbog tezine... dosta cesto nosim kuciste na LANove i slicno pa sam se bojao da mi zalman ne otrgne socket i sparkira se dolje na grafickoj...
zato sam uzeo Thermaltake Silent Boost... ima nesto manje od 500g, stvarno je tih, i hladi dosta dobro... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
1 privitaka
Citiraj:
Citiraj:
Da i jeftini je. A može ga i dijagonalno ko na ocom umjetničom djelu u attachu. |
Da li kasnije (nakon piljenja HSF) moguce montirati 7000A na A64 plocu?
|
Vjerojatno je jer ti odpiliš samo jedna dio držača a držač ima dve rupe, odpliliš nagdje na polovici vanjske rupe
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:20. |