![]() |
Cool river vodeno hlađenje
1 privitaka
bok ako netko ima ili zna nesto o tome kako hladi ovo vodeno hlađenje neka mi javi pls. Cool river, ima cpu, nb, i za graficku, u linksu za 900kn. ili ako netko ima neko vodeno hlađenje al dobro za cpu(dovoljno je) do 400kn nek se javi.(pics pozeljne).
ili je mozda bolje uzet thermalright sp97 + enermax 92(imam 2600 bartona oc na 2200) al mi je temp max.60. |
Joj nebi ja to hlađenje uzimao, 900kn za komplet a još je u dućanu mi je "malo" novaca i blokvi mi se čine relativni šrot.
Ak se njima isplati prodavat po 900kn, a u to ide marza, PDV, carina, place, transport... Po meni se trbea bjezat od tih jeftinjakera tvornickih kompleta jer su drek |
kolko para, tolko muzike.
preporucam definitivno mistija za te pare |
Citiraj:
Kiler je stvarno smeće, i to je prvo kaj ću zamijeniti kad najdem para i zmodam si kučište kak spada. A instrukcije o tome ću potražit kod "Taganomrsca" a.k.a. Skya. |
Mislim da imaš u zadnjem BUG-u test tog hlađenja i nije baš nešto.
|
CoolRiver Watercooling
Vodeni blok - Čipset, grafička kartica, procesor CPU - Athlon, Pentium 4 Socket 478 Radijator - Aktivan, 12 cm Cijena s PDV-om - 905 kn Plus- Cijena, set je vec sklopljen sto je pogodno za manje iskusne korisnike, tih, lako ugradiv u kuciste Minus - Perfomanse, kvaliteta izrade, problematicna instalacija, los prirucnik za uporabu, nije za koristenje na kompleksnijim (jacim) grafickim karticama, lose sredjeno fiksiranje vodenog bloka na sve cipsete osim Intelovih, blok ne nasjeda dobro na procesore sa heat-spreaderom. Dojam - Izuzetno jeftin set, najzanimljiviji pocetnicima koji za vodeno hladjenje nisu voljni odvojiti veca financijska sredstva. Eto to je test iz novog Bug-a. Nadam se da me nece tuziti :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:23. |